Το Σαββατοκύριακο σημειώνει μεγάλη αύξηση τουριστών στο Koh Larn, η τουριστική αστυνομία βοηθά τους τουρίστες στην προβλήτα όλο το Σαββατοκύριακο

Πατάγια-

Αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν μια μακρά δημόσια εορτή της επετείου του θανάτου της Αυτού Μεγαλειότητας του Βασιλιά και ως εκ τούτου πολλοί τουρίστες βρήκαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Koh Larn.

Η τουριστική αστυνομία βοήθησε όλο το Σαββατοκύριακο στην προβλήτα Bali Hai βοηθώντας το αυξημένο επίπεδο τουριστών, τόσο από Ταϊλανδούς όσο και Ξένους, να επιβιβαστούν και να αποβιβαστούν σε σκάφη και παρέχοντας βοήθεια για θέματα όπως η θερμική εξάντληση και οι τουρίστες που μπερδεύτηκαν ή χάθηκαν.

Η Τουριστική Αστυνομία δήλωσε στο The Pattaya News ότι πάνω από 21,935 άτομα πήγαν με το πλοίο στο Koh Larn το Σαββατοκύριακο των διακοπών. Οι παραλίες ήταν γεμάτες και με τη συνδρομή της τουριστικής αστυνομίας ήταν στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι δεν επρόκειτο για μεγάλα ζητήματα ή εγκλήματα.

Επιπλέον, φάνηκε ότι η πόλη και το προσωπικό περίμεναν την υψηλότερη ζήτηση τουριστών εκ των προτέρων και δεν υπήρχαν ορατά σημάδια σκουπιδιών, σκουπιδιών ή σκουπιδιών στις γραφικές και δημοφιλείς παραλίες του Koh Larn το Σαββατοκύριακο.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/