Ο Αντιδήμαρχος περιηγείται στις τοπικές παραλίες Jomtien και ενθαρρύνει τους τουρίστες να έρθουν να επισκεφθούν και να κολυμπήσουν

Jomtien-

Ο Αντιδήμαρχος, κ. Boonsart Sawat, ξενάγησε τοπικούς δημοσιογράφους και ειδησεογραφικούς οργανισμούς στις παραλίες της περιοχής Jomtien σήμερα, 16 Οκτωβρίου 2018.

Δήλωσε ότι ήθελε να δείξει στους τουρίστες και στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι παρά τις αρνητικές αναφορές των μέσων ενημέρωσης, το νερό και η παραλία ήταν καθαρά και η ατμόσφαιρα ήταν τέλεια για τους τουρίστες που ήθελαν να απολαύσουν όμορφες διακοπές.

Επισήμανε στον Τύπο πολλούς τουρίστες, μεταξύ των οποίων και παιδιά, που κολυμπούσαν χαρούμενα σε αυτό που φαινόταν να είναι καθαρό και χωρίς σκουπίδια. Επισήμανε επίσης ότι δεν υπάρχουν σημάδια σκουπιδιών ή σκουπιδιών στην παραλία και ότι τα νέα πρόστιμα και το πρόγραμμα ενημέρωσης του κοινού για τη μη ρύπανση ή το κάπνισμα στην παραλία λειτουργεί.

Δήλωσε ότι όλοι οι τουρίστες πρέπει να έρθουν και να χαλαρώσουν στις τοπικές παραλίες και τους παρότρυνε να έρθουν να δουν μόνοι τους.

Σημείωση συντακτών: Οι παραλίες που επιλέχθηκαν για περιήγηση ήταν επιλογή του Αντιδημάρχου. Τα αιτήματα για επίσκεψη και περιήγηση σε άλλες παραλίες της περιοχής που δημοσιεύτηκαν πρόσφατα στον Τύπο για πιθανή σπατάλη και μη ασφαλείς συνθήκες απορρίφθηκαν.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/