Ο νέος δήμαρχος της Πατάγια θέτει κορυφαίες προτεραιότητες για την Πατάγια: ΕΟΚ, διαχείριση απορριμμάτων/πλημμύρας και διαχείριση κυκλοφορίας

Πατάγια-

Την Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2018, ο νέος δήμαρχος της Πατάγια κ. Σοντάγια Κουνπλόμε, 55 ετών, παρουσίασε τις προτεραιότητές του για την Πατάγια αυτή τη στιγμή.

Η κορυφαία προτεραιότητα είναι η υποστήριξη του σχεδίου της κυβέρνησης για έναν Ανατολικό Οικονομικό Διάδρομο που περιλαμβάνει τον σχεδιασμό μιας σιδηροδρομικής γραμμής υψηλής ταχύτητας από την Πατάγια στη Μπανγκόκ και τελικά αλλού στη χώρα, περαιτέρω ανάπτυξη και επέκταση του αεροδρομίου U-Tapeo Pattaya, περαιτέρω ανάπτυξη του Laem Το λιμάνι Chabang και μετατροπή της Pattaya σε μια πραγματική «έξυπνη πόλη» όσον αφορά τις ευρυζωνικές και τεχνικές δυνατότητες υψηλής ταχύτητας.

Η δεύτερη προτεραιότητα είναι να επιλυθούν οι συνεχείς πονοκέφαλοι και τα προβλήματα πλημμύρας και διαχείρισης απορριμμάτων που υπέστη η πόλη τα τελευταία χρόνια.

Ο κ. Kunplome δήλωσε ότι οι συνεχείς πλημμύρες έχουν βλάψει τη φήμη της πόλης και έχουν βλάψει την εικόνα της τόσο με τους ντόπιους όσο και με τους τουρίστες. Δήλωσε ότι τα συνεχή μέτρα στάσης/εκκίνησης για την επίλυση του προβλήματος ήταν απλώς προσωρινά βοηθήματα ζώνης στην καλύτερη περίπτωση και μια πλήρης και δομημένη μελέτη με ειδικούς στη διαχείριση απορριμμάτων με ανεπτυγμένο σχέδιο θα είναι το κορυφαίο μέρος του σχεδίου του. (Σημείωση συντακτών: Από το πρωί της Τετάρτης, 10 Οκτωβρίου, δεκάδες ειδικοί στη διαχείριση απορριμμάτων συγκεντρώθηκαν στις παραλιακές περιοχές της Πατάγια για να μελετήσουν και να δώσουν προτάσεις, πολλοί που είχαν πετάξει από μακρινές τοποθεσίες.)

Ο νέος δήμαρχος δεσμεύτηκε επίσης να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων. Ανέφερε ότι ένα βασικό μέρος του θέματος αφορούσε τις αργίες και τα Σαββατοκύριακα οι εργολάβοι είχαν ακριβώς τα ίδια χρονοδιαγράμματα και στελέχωση με την κανονική μέρα και αυτό ήταν η κύρια αιτία συσσώρευσης.

Τέλος, υποσχέθηκε να αναγνωρίσει τα τρέχοντα ζητήματα μεταφοράς και διαχείρισης της κυκλοφορίας, ειδικά κατά τη διάρκεια σημαντικών εκδηλώσεων, όπως το επερχόμενο High Season Pattaya Countdown Festival.

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/