Ηλικιωμένος Ιάπωνας συνελήφθη στην Πατάγια για σεξ με ένα 13χρονο κορίτσι

Πατάγια-

Ένας 71χρονος Ιάπωνας, ο Hiroyuki Nakashima, συνελήφθη στο διαμέρισμα του τη Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου, αυτή την εβδομάδα στην Πατάγια επειδή αγόραζε σεξ με ανήλικα κορίτσια μετά από συμβουλές από τους γείτονές του.

Ο κ. Nakashima, του οποίου το δωμάτιο περιείχε σεξουαλικά παιχνίδια και κρυφές κάμερες, παραδέχτηκε ότι του αρέσουν τα ανήλικα κορίτσια και λειτουργούσε στην περιοχή Pattaya για αρκετό καιρό. Αναγνώρισε επίσης την Ταϊλανδή που προμήθευε τα κορίτσια του, την Ployphan Muangdit, 20 ετών, η οποία συνελήφθη την Τρίτη 2 Οκτωβρίου μετά από εκτεταμένη έρευνα.

Η αστυνομία κατέσχεσε δεκάδες βίντεο και στοιχεία από το διαμέρισμα του κ. Nakashima και θα διωχθεί στο μέγιστο βαθμό του νόμου, όπως και η κ. Muangdit.

 

 

Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/