Ο 72χρονος Βρετανός ομογενής και η σύζυγός του συνελήφθησαν επειδή λήστεψαν το δωμάτιο των γειτόνων του

Ένας Βρετανός συνταξιούχος και η Ταϊλανδή σύζυγός του οδηγήθηκαν σε αναπαράσταση χθες, αφού πιάστηκαν από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης να κλέβουν το στρώμα του γείτονά τους και 100,000 μπατ σε ξένο νόμισμα. 

Ο αρχηγός της αστυνομίας της Pattaya, Pol Col Apichai Krobpetch - που είχε υποσχεθεί νωρίτερα στους κλέφτες ότι θα συλλαμβάνονταν αυτή την υψηλή σεζόν - οδήγησε τον 72χρονο Sidney Michael Edward και τη σύζυγό του Pansakaw Nasoke, 45 ετών στον τόπο του εγκλήματος στον παραλιακό δρόμο Soi 5.

Ο Σίντνεϊ είχε πιέσει με το ζόρι το πόμολο της πόρτας του διπλανού δωματίου που ανήκε σε έναν κύριο Στίβεν ηλικίας 66 ετών.

Όταν ο κ. Stephen επέστρεψε από ένα ταξίδι στην Καμπότζη το Σάββατο, διαπίστωσε ότι έλειπαν 3,000 βρετανικές λίρες και το στρώμα του.

Αμέσως πήγε στους αστυνομικούς.

Οι γείτονές του έπεσαν αμέσως υπό υποψίες αλλά αρνήθηκαν ότι έκλεψαν. Ωστόσο, όταν τους έδειξαν CCTV, έπρεπε να αλλάξουν την ιστορία τους.

Ο Σίντνεϊ παραδέχτηκε ότι έκλεψε το στρώμα και τα μετρητά - αξίας περίπου 120,000 μπατ - και η σύζυγός του έκανε επιφυλακή.

Το ζευγάρι κρατείται σε προφυλάκιση για δίκη και δεν μπορεί να πληρώσει εγγύηση, καθώς ο κ. Σίντνεϊ δήλωσε ότι δεν έχει χρήματα.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/