Ο αρχηγός της αστυνομίας της Πατάγια προειδοποιεί τους εγκληματίες: Εάν είστε εγκληματίας στην Πατάγια, θα σας πιάσουμε.

Ο αρχηγός της αστυνομίας της Pattaya, Pol Col Apichai Krobpetch, είχε μια σαφή προειδοποίηση για εγκληματίες που σκοπεύουν να διαπράξουν εγκλήματα κατά τουριστών στο θέρετρο:

«Θα σε συλλάβουμε – να είσαι σίγουρος γι’ αυτό».

Ο αρχηγός απεικονίστηκε με μια τουρίστρια που είχε το κάθισμα της μοτοσικλέτας βέσπα της εξαναγκασμένη από δύο Ταϊλανδούς που έκλεψαν μια τσάντα και ένα πορτοφόλι.

Το όχημα ήταν σταθμευμένο στο εμπορικό συγκρότημα Avenue.

Δύο ύποπτοι τέθηκαν σύντομα υπό κράτηση, ανέφερε ο διευθυντής. Ήταν σύζυγος Kittichai "M" Saowarot και Thassanee ή "Kung" ή "Oi" Sutthikun, 34 ετών, και οι δύο από το Rayong.

Ο Pol Col Apichai είπε ότι ο Thassanee συνελήφθη για ναρκωτικά και πορνεία το 2013 στην Πατάγια.

Είπε ότι το έγκλημα κατά των τουριστών είτε είναι αλλοδαποί είτε Ταϊλανδοί θα διερευνάται πάντα στο έμπλαστρό του.

Προειδοποίησε τους εγκληματίες να μην παραβιάζουν το νόμο στην Πατάγια - διαφορετικά.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/