Η Expedia θα συνεργαστεί με την κυβέρνηση της Ταϊλάνδης για την επέκταση των νόμιμων καταχωρίσεων ξενοδοχείων στην Ταϊλάνδη για την προώθηση του τουρισμού

Ο Όμιλος Expedia συνεργάστηκε με την κυβέρνηση της Ταϊλάνδης σε ένα πρόγραμμα επέκτασης της τουριστικής αγοράς της χώρας στέλνοντας ξένους τουρίστες πέρα ​​από τα κύρια τουριστικά αξιοθέατα της χώρας.

Δεδομένου ότι λιγότερα ξενοδοχεία εκτός των μεγάλων πόλεων της Ταϊλάνδης, της Μπανγκόκ και του Πουκέτ, είναι καταχωρημένα στο διαδίκτυο, οι ξένοι τουρίστες δύσκολα βγαίνουν έξω από τα κύρια τουριστικά σημεία της Ταϊλάνδης σε λιγότερο γνωστά αλλά εξίσου συναρπαστικά αξιοθέατα. Η Expedia θέλει να το αλλάξει αυτό. Σε συνεργασία με τον τουριστικό οργανισμό της Ταϊλάνδης, η Expedia συμφώνησε να βοηθήσει ξενοδοχεία σε 55 μικρότερες πόλεις της Ταϊλάνδης να περιλαμβάνονται στην πλατφόρμα της και να αυξήσει την παγκόσμια έκθεσή τους, Nikkei Ασίας κριτική εκθέσεις.

Επιπλέον, η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης είναι πλήρως ενσωματωμένη καθώς επιθυμεί να προωθήσει νόμιμα ξενοδοχεία που ακολουθούν τον νόμο περί ξενοδοχείων του 2004. Τους τελευταίους μήνες η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης έχει επιβάλει τον νόμο περί ξενοδοχείων και έχει επιβάλει κανόνες και κανονισμούς κατά χιλιάδων ξενώνων, βίλων, μπουτίκ ξενοδοχείων και διαμερισμάτων που προσφέρουν ημερήσιες και εβδομαδιαίες ενοικιάσεις χωρίς νόμιμη άδεια ξενοδοχείου. Αυτή η επιβολή, ωστόσο, έχει καταστήσει δύσκολο για τους τουρίστες να βρουν νόμιμα καταλύματα σε ορισμένες από τις μικρότερες πόλεις και επαρχίες. Κυβερνητικοί αξιωματούχοι δηλώνουν ότι περίπου το 70% των σημερινών δωματίων που διατίθενται στη χώρα είναι αντίθετα με τη νομοθεσία της Ταϊλάνδης.

Η Expedia και η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης ελπίζουν ότι παρέχοντας μια νόμιμη και ορατή εικόνα των διαθέσιμων ξενοδοχείων στην Ταϊλάνδη θα συμβάλει στην αύξηση του τουριστικού προφίλ καθώς και στη συνέχιση της καταστολής των παράνομων ξενοδοχείων και της Airbnb που είναι απαγορευμένη στην Ταϊλάνδη.

 

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/