Ο Βρετανός ομογενής και η Ταϊλανδή σύζυγός του δολοφονήθηκαν στη Βόρεια Ταϊλάνδη από δολοφόνους που προσέλαβε ο αδερφός της γυναίκας του

Κείμενο άρθρου ευγενική προσφορά του The Guardian:

Η ένταση είχε δημιουργηθεί εδώ και μήνες, ίσως και χρόνια.

Τις ημέρες πριν ο Άλαν Χογκ, ένας πλούσιος Σκωτσέζος επιχειρηματίας, και η Ταϊλανδή σύζυγός του Νοτ, δολοφονηθούν και στη συνέχεια ταφούν στον κήπο του σπιτιού τους, οι συγγενείς αποκάλυψαν ότι η σχέση μεταξύ της Νοτ και του αδελφού της Γουάρουτ Σατσάκιτ, ο οποίος έκτοτε κατηγορήθηκε για οι δολοφονίες, είχαν ξινίσει ανεπανόρθωτα.

Για 20 χρόνια, ο αγαπημένος μεγαλύτερος αδερφός της Νοτ ζούσε σε ένα σπίτι στην εκτεταμένη ιδιοκτησία της ίδιας και του συζύγου της, όπου εργαζόταν ως επικεφαλής κηπουρός, φροντίζοντας τα φυτά, τον οπωρώνα, τις κότες και τις 15 αγελάδες. Σύμφωνα με πολλούς γείτονες, ο Hogg και ο Satchaikit περιποιήθηκαν το οικόπεδο 13 εκταρίων δίπλα-δίπλα, αν και όχι πάντα αρμονικά.

Ο νεότερος αδερφός των Nott's και Satchakit, Thanom Suddan, 53 ετών, είπε ότι η Nott σχεδίαζε να διώξει τον 63χρονο αδερφό της από το ακίνητο, αφού η οικογενειακή σύγκρουση έγινε υπερβολική.

«Με επισκέφτηκε το Σάββατο πριν τη δολοφονήσουν για να μου πει ότι δεν άντεχε άλλο τον Warut», είπε ο Σουντάν στον Τύπο, καθώς καθόταν δίπλα στα σώματά τους που είχαν μεταφερθεί στον τοπικό ναό Phrae Thammaran. «Δημιουργούσε πάρα πολλά επιχειρήματα και δεν φρόντιζε σωστά τη γη. Δεν τους είπε καν πότε πέθαναν τα σκυλιά. Μου είπε ότι θα του ζητούσε να φύγει».

Πίστευε ότι η ένταση μεταξύ του Satchakit και του σκωτσέζου κουνιάδου του είχε επίσης «χτίσει για πολλά, πολλά χρόνια, υπήρχαν πολλές μικρές διαφωνίες για τον κήπο επειδή ο Alan ήταν πολύ απαιτητικός». Τα χρήματα ήταν επίσης ένα ζήτημα, αν και όλη η γη ήταν στο όνομα της κόρης του ζευγαριού Robyn.

«Ο Warut και ο Nott ήταν τόσο δεμένοι, πιο κοντά από όλους εμάς τους αδελφούς και τις αδερφές, έκαναν τα πάντα μαζί», είπε ο Suddan. "Είχε δουλέψει γι 'αυτούς για 20 χρόνια, οπότε δεν είχε πού αλλού να πάει και δεν θα μπορούσε να βρει άλλη δουλειά επειδή είναι μεγάλος." Τόνισε, ωστόσο, ότι «δεν φαινόταν να φοβάται καθόλου για τη ζωή της», είπε.

Δύο εβδομάδες νωρίτερα, η αστυνομία της Ταϊλάνδης ισχυρίζεται ότι ο Satchakit είχε αναζητήσει έναν επί πληρωμή δολοφόνο για την αδερφή του και τον σύζυγό της στην περιοχή Wang Chin, συμφωνώντας να πληρώσει τρεις άνδρες 50,000 μπατ (£ 1,200) για να πραγματοποιήσουν τη δολοφονία. Ένας άνδρας είχε χάσει τελικά τα νεύρα του, αλλά στις 6 το απόγευμα της Τρίτης, η αστυνομία ισχυρίζεται ότι δύο άτομα συνάντησαν τον Satchakit στο σπίτι. Ισχυρίζονται ότι ο ένας πυροβόλησε τον Σκωτσέζο επιχειρηματία μια φορά στο στήθος καθώς τάιζε τις πάπιες στη λίμνη του και ότι ο άλλος έδεσε τον Νοτ στο γκαράζ όπου ο Σατσάκιτ χτύπησε την αδερφή του στο κεφάλι με ένα μεταλλικό κλειδί. Η αστυνομία ισχυρίζεται ότι το τρίο στη συνέχεια σκούπισε βιαστικά το αίμα κοντά στην πισίνα και στη συνέχεια έθαψε τα πτώματα στον καταπράσινο κολπίσκο στο πίσω μέρος της ιδιοκτησίας, σκάβοντας τρύπες βάθους δύο μέτρων με έναν μικρό εκσκαφέα.

Το επόμενο πρωί, ο Satchakit επέστρεψε στο σπίτι για να πάρει το αυτοκίνητο του ζευγαριού, ένα νέο λευκό Range Rover, ισχυρίζεται η αστυνομία, και το πούλησε για 420,000 μπατ (9,800 £) για να καλύψει τα έξοδα της πρόσληψης των δολοφόνων και να χρηματοδοτήσει τη διαφυγή του. Μόλις δύο μέρες αργότερα, όταν ο Χογκ και η σύζυγός του δεν κατάφεραν να συναντήσουν τους φίλους τους στο Τσανγκ Μάι, το ζευγάρι αναφέρθηκε ως εξαφανισμένο στην αστυνομία. Η κλοπή αυτοκινήτου οδήγησε πρώτα την αστυνομία να υποψιαστεί τη συμμετοχή του Satchakit. Συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση, προτού συλληφθεί εκ νέου από την αστυνομία το βράδυ της Δευτέρας. Οι τρεις άνδρες κατηγορήθηκαν το πρωί της Τρίτης.

Η δολοφονία έχει αναστατώσει τη μικρή αγροτική κοινότητα, πολλοί από τους οποίους συμμετείχαν στην αναζήτηση των σορών. Παρά το γεγονός ότι σπάνια έφευγε από το σπίτι του, ο Χογκ περιγράφηκε ως «καλός, γενναιόδωρος άντρας» από τους συγγενείς της Νοτ, δίνοντάς τους συχνά χρήματα, ενώ η Νοτ φρόντιζε συχνά τον μικρότερο αδερφό της που είχε πρόσφατα αναπηρία. Ο Satchakit ήταν γνωστός στην περιοχή ως ένας «ευγενικός άνθρωπος» που βοηθούσε τακτικά γείτονες και ανθρώπους στον τοπικό βουδιστικό ναό.

Ο Άλαν Χογκ και η γυναίκα του Νοτ σε πιο ευτυχισμένες στιγμές.

Ο θείος του Nott, Sangworn Suttakhun, 78 ετών, την είδε λιγότερο από μία ώρα πριν τη δολοφονήσουν όταν επισκέφτηκε το κατάστημά του με καλή διάθεση. Είπε «όλοι οι συγγενείς είναι σε δυσπιστία».

«Πραγματικά δεν ξέραμε τίποτα κακό για τον Νοτ και τον Γουόρουτ», πρόσθεσε. «Αν είχαν επιχειρήματα, μας το κράτησαν από όλους μας. Εκείνη δεν μίλησε ποτέ για αυτό, ούτε κι εκείνος».

Και πρόσθεσε: «Δεν έχω δει ποτέ τον Warut θυμωμένο, είναι καλός τύπος και είναι πολύ ευγενικός. Οπότε δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί το έκανε αυτό. Είμαστε όλοι σε σοκ γιατί αυτό ήρθε από το πουθενά για εμάς».

Ο στρατηγός της αστυνομίας Poolsap Prasertsak, ο οποίος ηγείται της έρευνας, υποστήριξε ότι πίσω από τη δολοφονία κρύβεται «εσωτερική οικογενειακή σύγκρουση». .

Ο Prasith Suddan, 61, ένας άλλος θείος του Nott που έμενε λίγα μόλις χιλιόμετρα από το σπίτι τους, είπε: «Ο Warut έμοιαζε πάντα πολύ ευγενικός άνθρωπος, αλλά ήταν επίσης ένας άντρας που ήταν δύσκολο να πει κανείς τι ένιωθε πραγματικά μέσα του. καρδιά.

«Αλλά κανείς δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι θα το έκανε αυτό».

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/