Ο τουρίστας του Χονγκ Κονγκ συναντά τον αρχηγό της αστυνομίας της Πατάγια για υποτιθέμενη κλοπή εκατομμυρίων μπατ

Πατάγια-

Όπως αναφέραμε προηγουμένως αυτή την εβδομάδα, ο τουρίστας από το Χονγκ Κονγκ, Vincent Chen, 32, ο οποίος λέει επίσης ότι είναι διάσημος ηθοποιός στην Κίνα, δήλωσε ότι του έκλεψαν μια τσάντα με ένα εκατομμύριο μπατ τιμαλφών ενώ βρισκόταν στο Walking Street την Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου. στις 5 το πρωί κατά τη διάρκεια ενός καβγά με πολλά ladyboys.

Ο κ. Τσεν έχει κάνει αρκετές δημόσιες δηλώσεις στον Τύπο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με το περιστατικό και τη δυσαρέσκεια για την έρευνα της αστυνομίας. Νωρίτερα σήμερα προσκλήθηκε να συναντηθεί προσωπικά με τον Αρχηγό της Αστυνομίας της Πατάγια για να συζητήσουν την έρευνα και το πού βρίσκεται η τσάντα του. Ο κ. Τσεν ήταν ευχαριστημένος που ο Αρχηγός της Αστυνομίας βρήκε προσωπικά χρόνο να καθίσει μαζί του για τις ανησυχίες του.

Αν και οι ακριβείς λεπτομέρειες της συνομιλίας δεν αποκαλύφθηκαν στον Τύπο, οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι έχουν νέα στοιχεία για το πού βρίσκεται η τσάντα χάρη στο CCTV. Με βάση τα πλάνα, φάνηκε ότι η τσάντα μπορεί να την πήρε τρίτος, καθώς ο κύριος Τσεν όντως έβαλε/έπεσε την τσάντα στο έδαφος κατά τη διάρκεια του καβγά και του καβγά με τα ladyboys. Ο κ. Τσεν φέρεται να συμφώνησε με αυτή τη δήλωση και προηγουμένως είχε σκεφτεί ότι οι τραβεστί είχαν πάρει την τσάντα.

Η αστυνομία δηλώνει ότι έχει ισχυρό προβάδισμα για την τοποθεσία της τσάντας και ελπίζει για θετικά νέα τις επόμενες ή δύο μέρες.

Οι επικριτές του κ. Τσεν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναρωτήθηκαν γιατί κάποιος θα περπατούσε σε μια τουριστική περιοχή στις 5 το πρωί με πάνω από ένα εκατομμύριο μπατ τιμαλφή σε μια τσάντα. Ο κ. Τσεν αρνήθηκε να απαντήσει σε αυτή την ερώτηση στον Τύπο.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/