27χρονος Ταϊλανδός σκοτώθηκε από τρένο στην περιοχή Πατάγια

Πατάγια-

Ένας 27χρονος Ταϊλανδός, ο κ. Chan Promma, βρέθηκε νεκρός σε μια σειρά από γραμμές τρένου στην περιοχή Chonburi στις 5:00 μ.μ. σήμερα το απόγευμα. Αυτός ήταν ο δεύτερος Ταϊλανδός που χτυπήθηκε από τρένο στο ίδιο τμήμα της γραμμής μέσα σε μια εβδομάδα, ο άλλος άνδρας επέζησε όπως αναφέραμε προηγουμένως μέσα στην εβδομάδα.

Το πτώμα ανακαλύφθηκε από μια Ταϊλανδή έξω για μια βόλτα στην περιοχή. Η αστυνομία και οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης υπολόγισαν ότι ο κ. Promma ήταν νεκρός για περίπου 6 ώρες.

Η αστυνομία θα διερευνήσει το περιστατικό για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για ατύχημα ή πιθανή αυτοκτονία. Θα μιλήσουν επίσης αυτοπροσώπως με τον οδηγό του τρένου. Ο μαέστρος φέρεται να μην παρατήρησε τίποτα που να του έφυγε από το χέρι κατά τη διάρκεια της βάρδιάς του.

 

 

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/