Τουρίστας από το Χονγκ Κονγκ συμμετείχε σε καυγά στο Walking Street με ladyboys, δηλώνει ότι του έκλεψαν 1 εκατομμύριο μπατ

Πατάγια-

Ένας τουρίστας από το Χονγκ Κονγκ επέκρινε την αστυνομία της Πατάγια το Σάββατο επειδή δεν συνέλαβε μια ομάδα κυριών που φέρεται να τον λήστεψαν.

Ο Βίνσεντ Τσεν, 32 ετών, ισχυρίστηκε ότι μια ομάδα κυριών έκλεψε τα υπάρχοντά του, τα οποία αποτίμησε σε 1 εκατομμύριο Bt, την Τρίτη. Είπε ότι η αστυνομία απλώς τους επέβαλε πρόστιμο και τους άφησε ελεύθερους χωρίς να τους ζητήσει να επιστρέψουν τα υπάρχοντά του. Ο κ. Τσεν ισχυρίζεται επίσης ότι είναι γνωστός ηθοποιός στην Κίνα και το Χονγκ Κονγκ.

Ο Τσεν είπε ότι περπατούσε στην Pattaya Walking Street στις 5 το πρωί της Τρίτης, όταν μια ομάδα τεσσάρων κυριών τον πλησίασε και του ζήτησε χρήματα για να αγοράσει φαγητό. Ο Τσεν είπε ότι συμφώνησε να τους δώσει 500 Bt, αλλά ζήτησαν 1,000 Bt, οδηγώντας σε διαφωνία. Στη συνέχεια, οι κοπέλες του επιτέθηκαν και ενώ εκείνος αντεπιτέθηκε του άρπαξαν την τσάντα.

Ισχυρίστηκε ότι η τσάντα του είχε 120,000 Bt σε μετρητά, ένα ρολόι Rolex αξίας 520,000 Bt και ένα χρυσό βραχιόλι αξίας 400,000 Bt.

Είπε ότι η αστυνομία στη συνέχεια συνέλαβε αυτόν και τις τέσσερις κοπέλες και τις μετέφερε στο αστυνομικό τμήμα. Και στις δύο πλευρές επιβλήθηκε πρόστιμο, ωστόσο, τα ladyboys είχαν τη δυνατότητα να πάνε χωρίς να επιστρέψουν την τσάντα του.
Ο Τσεν έδειξε επίσης ένα βίντεο από μια κάμερα ασφαλείας που έδειχνε τα κορίτσια να του επιτίθενται και να του αρπάζουν την τσάντα.

Η αστυνομία δηλώνει ότι εξακολουθεί να ερευνά την κατάσταση και σε έρευνα που έγινε στις εγκαταστάσεις των ladyboys τα ξημερώματα του Σαββάτου δεν βρέθηκε τίποτα.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/