Γονείς και στελέχη του σχολείου θέλουν να ληφθούν μέτρα για τη δημοφιλή «Στάση Λεωφορείου» στον Δεύτερο Δρόμο, η οποία είναι αντίθετη με τη νομοθεσία της Ταϊλάνδης

Πατάγια-

Αυτή την εβδομάδα, τοπικοί σχολικοί υπάλληλοι του Pattaya School Number 8 μαζί με μια ομάδα ενδιαφερόμενων γονέων μίλησαν στους αξιωματούχους της πόλης Pattaya και την αστυνομία για τη δημοφιλή «στάση λεωφορείου» για λεωφορεία μπατ που πηγαίνει στο Jomtien στο Second Road στη γωνία του Second Road απέναντι από την περιοχή Walking Street.

Οι γονείς ισχυρίζονται ότι αποτελεί κίνδυνο για την ασφάλεια και ότι αυτός ο χώρος υποτίθεται ότι είναι σημείο παραλαβής και αποβίβασης για τα παιδιά τους που πηγαίνουν στο σχολείο. Ωστόσο, αντ 'αυτού είναι γεμάτο λεωφορεία μπατ που σταματούν και περιμένουν τους τουρίστες να πάνε στο Jomtien, κάτι που αντίκειται στον νόμο της Ταϊλάνδης. Ως εκ τούτου, οι γονείς δυσκολεύονται να πάρουν τα παιδιά τους ανάμεσα στα σταθμευμένα λεωφορεία μπατ και πολλούς τουρίστες που προσπαθούν να επιβιβαστούν σε αυτά. Επιπλέον, οι αξιωματούχοι και οι γονείς δηλώνουν ότι τα λεωφορεία μπατ συνωστίζονται και αναγκάζουν τους επιβάτες να σταθούν στο πίσω μέρος του λεωφορείου, κάτι που είναι επίσης αντίθετο με το νόμο.

Υπάρχει μια επιπλέον στάση λεωφορείου στην άλλη πλευρά του δρόμου που πηγαίνει προς την κατεύθυνση Naklua.

Η στάθμευση των λεωφορείων Μπατ και η αναμονή πελατών σε μη καθορισμένους χώρους στάθμευσης είναι αντίθετη με το νόμο, δήλωσαν στελέχη του σχολείου και γονείς, και έχουν βαρεθεί και θέλουν η πόλη να αναλάβει δράση.

Προς το παρόν, δεν είναι σαφές τι, εάν κάποια ενέργεια, θα λάβουν οι αξιωματούχοι της πόλης Pattaya.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/