Νέα ποδηλατική διαδρομή 13 χιλιομέτρων ανοίγει στην περιοχή Πατάγια

Ένας νέος ποδηλατικός δρόμος άνοιξε στην περιοχή της Πατάγια με πολλές φανφάρες από τοπικούς τουριστικούς αξιωματούχους. Η διαδρομή συνδέει την οδό Sukhumvit (Διαδρομή 3) με τη διαδρομή 331.

Αυτή η ποδηλατική διαδρομή διανύει μια απόσταση 13.632 km από άκρη σε άκρη.

Οι τοπικοί δρόμοι 1008,3020,5010 και 1003 έχουν ανακαινιστεί και ανακαινιστεί με συνολικό κόστος σχεδόν 145 εκατομμύρια μπατ. Η ανακαίνιση περιελάμβανε καθαρά ζωγραφισμένες διαδρομές ποδηλάτου και πινακίδες που δηλώνουν ξεκάθαρα ότι οι ποδηλατόδρομοι είναι μόνο για ποδήλατα και όχι για μοτοσικλέτες ή άλλα οχήματα.

Υπάρχουν πολλά αξιοθέατα στην περιοχή - ειδικά οι ναοί και το βουνό του Βούδα - που οι οικογένειες λατρεύουν να επισκέπτονται τις τοπικές τουριστικές αρχές και ότι ανοίγοντας μια ποδηλατική διαδρομή φιλική προς την οικογένεια μπορούν τώρα να κάνουν ποδήλατο στα τοπικά αξιοθέατα, αν το επιθυμούν.

Ο διευθυντής του Τμήματος Αγροτικών Δρόμων Phisit Jitwiriyawasin χαιρέτισε τις νέες βελτιώσεις του ποδηλατικού τρόπου και της διαδρομής του ως όφελος για τον τουρισμό και δηλώνει ότι οι ποδηλάτες αναζητούν διαδρομές όπως αυτή εδώ και αρκετό καιρό.

Ωστόσο, οι επικριτές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δηλώνουν ανησυχία για την επιβολή των ποδηλατοδρόμων και πιστεύουν ότι θα χρησιμοποιηθούν από μοτοσυκλέτες και καρότσια τροφίμων και τα σημάδια και τις πολιτικές που ενδεχομένως αγνοούνται από τους κατοίκους της περιοχής.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΔιευθυντής Online
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/