Γάλλος ομογενής βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του στην Πατάγια μετά από χωρισμό με την Ταϊλανδή φίλη

Πατάγια-

Ένας 45χρονος Γάλλος ομογενής, ο κ. Olivier Sam, βρέθηκε κρεμασμένος χθες το πρωί, Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου, από ένα νάιλον κορδόνι από τις μαρκίζες του σπιτιού του στην περιοχή Pattaya.

Η κοπέλα του, η 23χρονη Nathanat Surarat, είπε σε αξιωματούχους της αστυνομίας και σε δημοσιογράφους ότι το ζευγάρι ήταν μαζί δύο χρόνια και ζούσαν μαζί στο σπίτι. Είπε ότι το απόγευμα της Τρίτης, 18 Σεπτεμβρίου, είχαν την τελευταία από μια σειρά λεκτικών λογομαχιών και αποφάσισαν να χωρίσουν. Είπε ότι συμφώνησε να φύγει το πρωί και δήλωσε ότι κοιμόταν στον καναπέ ενώ εκείνη κοιμόταν στο υπνοδωμάτιο.

Εκείνο το πρωί ξύπνησε και διαπίστωσε ότι είχε φύγει. Υπέθεσε ότι είχε φύγει όπως αναφέρθηκε, αλλά ανακάλυψε σοκαρισμένος λίγο μετά τον κρεμασμένο από τα δοκάρια στο μπροστινό μέρος του σπιτιού. Κανένα σημείωμα δεν έμεινε πίσω.

Αξιωματούχοι της αστυνομίας που ερευνούσαν τη σκηνή δήλωσαν ότι δεν υπήρχαν σημάδια μάχης και φαινόταν ότι επρόκειτο για ξεκάθαρη υπόθεση αυτοκτονίας. Η γαλλική πρεσβεία και οι συγγενείς του έχουν ενημερωθεί.

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/