Η Κεντρική Τράπεζα της Ταϊλάνδης διατηρεί αμετάβλητο το επιτόκιο, την πολιτική.

ΜΠΑΝΓΚΟΚ, 20 Σεπτεμβρίου (Reuters) – Η Ταϊλάνδη δεν θα πρέπει να αυξήσει τα επιτόκια φέτος καθώς το μπατ είναι ισχυρό, ο πληθωρισμός παραμένει χαμηλός και ο εμπορικός πόλεμος αποτελεί ανησυχία, δήλωσε την Πέμπτη ο υπουργός Οικονομικών.

Το σχόλιο του Apisak Tantivorawong ήρθε αφότου η επιτροπή νομισματικής πολιτικής της κεντρικής τράπεζας ψήφισε με 5-2 την Τετάρτη για να παραμείνει αμετάβλητο το επιτόκιο πολιτικής στο 1.50%. Οι αναλυτές θεώρησαν ότι η αυξανόμενη κατάτμηση των ψηφοφοριών αποτελεί ένδειξη αύξησης σύντομα.

Η κεντρική τράπεζα θα πρέπει να εξετάσει μια καλή συγκυρία για σύσφιξη της πολιτικής και να βεβαιωθεί ότι δεν θα προκαλέσει προβλήματα στην οικονομία, είπε ο Apisak στους δημοσιογράφους.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/