Αστυνομικός της Pattaya σώθηκε από το iPhone του κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών στο εστιατόριο Pattaya

Πατάγια-

Ένας αστυνομικός από την Pattaya παραλίγο να τον πάρει στο ισχίο κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυρών σε εστιατόριο με έναν μεγάλο γκάνγκστερ - αν όχι για το smartphone του.

Sgt. Ο Ταγματάρχης Powaret Banjong είπε την Τρίτη ότι αναρρώνει από τη συνάντηση σε τοπικό νοσοκομείο, στο οποίο το iPhone του τον προστάτευε από μια σφαίρα που εκτοξεύτηκε από έναν έξαλλο ένοπλο.

«Πρέπει να παρακολουθώ την κατάστασή μου», είπε ο Powaret από το κρεβάτι του στο νοσοκομείο την Τρίτη.

Ο Somchai "Hia Chai" Sae-chua, 49 ετών, ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία είναι γνωστό εγκληματικό στοιχείο στην υποσυνοικία Na Kluea της πόλης, γιόρταζε τα γενέθλιά του αργά το βράδυ του Σαββάτου, στις 15 Σεπτεμβρίου στο δημοφιλές εστιατόριο All New Mouthburi.

Προς τα μεσάνυχτα, ο Σομτσάι είχε μια λεκτική και σωματική διαμάχη με μια γυναίκα στο τραπέζι του. Ο Powaret, 31 ετών, ο οποίος έτυχε να δειπνήσει με έναν συνάδελφό του από την πόλη, παρενέβη και προσπάθησε να αποκλιμακώσει την κατάσταση.

Θυμωμένος, ο Somchai έβγαλε ένα πιστόλι και πυροβόλησε πολλές φορές στον Powaret, ο οποίος πήδηξε πάνω στο τραπέζι και τράβηξε και το όπλο του. Μία από τις σφαίρες του Somchai χτύπησε το χέρι του Powaret και μια άλλη στο άνω μέρος του μηρού.

Ο γύρος χτύπησε το iPhone στην τσέπη του παντελονιού του και προστάτευσε τον Powaret.

Αφού πήρε τις δύο σφαίρες, ο Powaret έπεσε στο έδαφος και ο αστυνομικός φίλος του από το Prachinburi, Lance Cpl. Ο Naretrak Krueawara, 30 ετών, πήρε το πιστόλι του Powaret και πυροβόλησε τρεις φορές κατά του Somchai, τραυματίζοντάς τον. Όταν τελείωσε η καταιγίδα, ο Somchai είχε χτυπηθεί στον δεξιό κρόταφο, στο χέρι, στο στομάχι και στο πόδι. Το προσωπικό διάσωσης έφτασε και κατάφερε να τον σώσει.

Αφού τόσο ο αστυνομικός όσο και ο ύποπτος μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, η εκπρόσωπος της αστυνομίας συνταγματάρχης Krissana Pattanacharoen είπε ότι ο Naretrak πήγε στο αστυνομικό τμήμα της Pattaya και υπέβαλε αναφορά.

Κανένας από τους αστυνομικούς δεν θα κατηγορηθεί για τη συμμετοχή τους, καθώς κρίθηκε ως πράξη αυτοάμυνας κατά την προσπάθεια εκτόνωσης μιας εχθρικής κατάστασης. Ο Somchai έχει κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας και αυτή τη στιγμή κρατείται στη φυλακή Pattaya Remand εν αναμονή της δίκης.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/