Κινέζος τουρίστας λήστεψαν ενώ βρισκόταν σε ομάδα περιοδείας, συνελήφθησαν δύο ύποπτοι

Πατάγια-

Ένας Κινέζος τουρίστας, ο Siaw Yin Go, 51 ετών, άρπαξαν την τσάντα του που περιείχε 35,000 μπατ ενώ βρισκόταν σε περιοδεία στην Πατάγια κοντά στη Naklua στις 12 Σεπτεμβρίου 2018 γύρω στις 8:00.

Οι τρεις κλέφτες, οι οποίοι είναι Κινέζοι-Ταϊλανδοί και πιστεύεται ότι το είχαν κάνει στο παρελθόν στην περιοχή της Πατάγια, απέσπασαν την προσοχή του κ. Go και προσποιήθηκαν ότι συμμετείχαν στην ομάδα περιοδείας. Ένα άτομο μίλησε στον κύριο Γκό σε άπταιστα μανδαρίνικα, κέρδισε την προσοχή του και προκάλεσε την απόσπαση της προσοχής του, ενώ τα άλλα δύο άρπαξαν την τσάντα και τράπηκαν σε φυγή με τα πόδια. Ο αρχηγός της ομάδας περιοδείας και άλλα μέλη της ομάδας βοήθησαν να κυνηγήσουν τους κλέφτες και να τους κρατήσουν μέχρι να φτάσει η αστυνομία.

Οι δύο από τους τρεις κλέφτες συνελήφθησαν, ο κύριος Kapthong Sae-Yang, 21 ετών, από το Chiang Mai και ο κύριος Denrak Sae-Lor, 31 ετών, από τη Yala. Το τρίτο άτομο στη συμμορία αρπαγών τσαντών, το άτομο που απέσπασε την προσοχή του Mr. Go και προσποιήθηκε ότι ήταν μέλος της ομάδας, ενώθηκε μαζί τους καθώς περπατούσαν, δραπέτευσαν και είναι σε φυγή, ωστόσο, η αστυνομία τον εντόπισε και βρίσκεται στο δρόμο του. μονοπάτι.

Οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν έχουν κατηγορηθεί για κλοπή υπό την κάλυψη του σκότους και επί του παρόντος βρίσκονται στη φυλακή της Πατάγια εν αναμονή της δίκης.

 

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/