Η αστυνομία της πόλης Pattaya οργανώνει μια προσομοίωση εκπαίδευσης για τη ληστεία τράπεζας

Πατάγια-

Με επικεφαλής τον Αστυνομικό Στρατηγό Somkanoe, Αναπληρωτή Αρχηγό του Αστυνομικού Σταθμού της Πατάγια, η αστυνομία της Πατάγια εκπαιδεύτηκε σήμερα στο πώς να χειριστεί μια πιθανή ληστεία τράπεζας στην πόλη.

Η πλήρης προσομοίωση περιελάμβανε τρεις εγκληματίες της Ταϊλάνδης που λήστεψαν μια τοπική τράπεζα στην οποία έφτασαν με δύο μοτοσυκλέτες φορώντας full face κράνη για να κρύψουν την ταυτότητά τους. Ο ένας από τους άνδρες πήρε όμηρο ενώ οι άλλοι δύο άντρες άδειασαν τις ταμειακές μηχανές και προσπάθησαν να αποκτήσουν πρόσβαση στο θησαυροφυλάκιο. Και οι τρεις άνδρες στην προσομοίωση είχαν πιστόλια.

Η ειδική ομάδα αντίδρασης της αστυνομίας της πόλης Pattaya ήταν η κύρια εκπαίδευση της ομάδας κατά τη διάρκεια της άσκησης, στην οποία σύμφωνα με τον διοργανωτή της εκδήλωσης κατάφεραν να φτάσουν με επιτυχία μέσα σε δύο λεπτά και να χειριστούν με επιτυχία την κατάσταση. Η ομάδα ανταπόκρισης της αστυνομίας της πόλης Pattaya κατάφερε να σώσει τον όμηρο και να συλλάβει και τους τρεις άνδρες χωρίς να υπάρξουν απώλειες πολιτών.

Εκτός από την προσομοίωση ληστείας τράπεζας, η αστυνομία προσέφερε εκπαιδευτική βοήθεια στο προσωπικό της τοπικής τράπεζας σχετικά με το τι πρέπει να κάνει κατά τη διάρκεια μιας ληστείας τράπεζας και πώς να χειριστεί την κατάσταση χωρίς τραυματισμό ή απώλεια ζωής.

 

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/