Κάτοικος της περιοχής αναζητά βοήθεια για τον εντοπισμό θρασύς κλέφτη σπιτιού, προσφέρεται ανταμοιβή

Πατάγια-

Ο κ. Alex Swenson, κάτοικος των Suksubai Villas στην περιοχή Pattaya, μοιράστηκε αυτήν την εικόνα ενός αγνώστου ταυτότητας άνδρα, που πιστεύεται ότι είναι υπήκοος Ταϊλάνδης, ο οποίος πιάστηκε στο σύστημα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης του σπιτιού του να ληστεύει την κατοικία. Ο κ. Swenson αναφέρει ότι 70,000 μπατ αφαιρέθηκαν από την κατοικία. Ο κ. Swenson ήταν στο σπίτι τη στιγμή της ληστείας και παρακολουθούσε τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα, η οποία φαίνεται με μια κλειστή πόρτα στην αριστερή γωνία της εικόνας, αλλά δεν άκουγε τίποτα. Ο άνδρας μπήκε και βγήκε μέσα σε λίγα λεπτά αλλά δεν φαινόταν να βιάζεται.

Ο κ. Swenson ενημέρωσε το The Pattaya News ότι το Suksubai Villas έχει πέσει θύμα ληστειών σπιτιών εδώ και αρκετούς μήνες και αρκετοί κάτοικοι, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου, έχουν γίνει στόχος. Πιστεύεται ότι είναι το ίδιο άτομο που φαίνεται στη φωτογραφία.

Ήδη έχει επικοινωνήσει με την αστυνομία της Πατάγια που συνδράμει, ωστόσο, προσφέρει 20,000 μπατ σε οποιαδήποτε πληροφορία οδηγεί στη σύλληψη του κλέφτη.

Εάν αναγνωρίζετε αυτό το άτομο ή έχετε οποιεσδήποτε συμβουλές, επικοινωνήστε με τον κ. Swenson απευθείας στο Facebook. https://www.facebook.com/alex.swenson.792

 

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/