Άνδρας πιάστηκε να αυνανίζεται μεσημέρι μπροστά σε μια νεαρή μαθήτρια

Τσονμπούρι-

Ένας ακόμη άγνωστος άνδρας, που πιστεύεται ότι είναι υπήκοος Ταϊλάνδης, συνελήφθη από την κάμερα να αυνανίζεται στο κέντρο του Τσονμπούρι με τη ροζ μοτοσικλέτα του μπροστά σε μια μαθήτρια που περπατούσε για τα μαθήματα.

Την προσοχή του άντρα τράβηξαν το κορίτσι και η σχολική στολή, οπότε τράβηξε το φερμουάρ του παντελονιού του και άρχισε να αυνανίζεται δημοσίως, χωρίς να φαίνεται καθόλου προσοχή στον κόσμο. Ένας ανήσυχος περαστικός άρχισε να βιντεοσκοπεί το περιστατικό στο κινητό του.

Η κοπέλα λογικά θορυβήθηκε από την κατάσταση και τράπηκε σε φυγή όπου την ακολούθησε ο άνδρας για μικρή απόσταση. Το άτομο που τράβηξε το βίντεο δήλωσε ότι φώναξε στον άνδρα μέχρι που έφυγε με τη μηχανή του.

Αστυνομικοί θα αναζητήσουν τον άνδρα με βάση την πινακίδα της μηχανής.

Εγγραφή
ΠΗΓΉSanook Online
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/