Ο κιθάρας "Legend" Lam Morrison χτυπά πεζό καθ' οδόν για τη δουλειά

Πατάγια-

Ο γνωστός τοπικός κιθαρίστας Lam Morrison, 74 ετών, ενεπλάκη σε ένα ατύχημα στο οποίο χτύπησε έναν πεζό με το αυτοκίνητό του καθ' οδόν για μια συναυλία στη Νότια Πατάγια το βράδυ του Σαββάτου, 8 Σεπτεμβρίου.

Η μαύρη BMW 325i του υπέστη ένα ισχυρό ραγισμένο παρμπρίζ από το ατύχημα.

Η πεζή, Loppraphan Sariphim, 40 ετών, υπέστη τραύμα στο κεφάλι και τραύματα στο δεξί της πόδι. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά το ατύχημα.

Ο κ. Morrison συνεργάστηκε πλήρως με την αστυνομία και τους αξιωματούχους στον τόπο του ατυχήματος. Δεν ήταν σαφές πού οφείλεται το σφάλμα στο περιστατικό. Ο κ. Morrison ισχυρίζεται ότι έτρεξε μπροστά του χωρίς προειδοποίηση και η κα Sariphim μέχρι στιγμής έχει αρνηθεί να κάνει δημόσια δήλωση.

Η αστυνομία θα ελέγξει το CCTV στη διασταύρωση όπου συνέβη το ατύχημα και θα καθορίσει εάν θα υποβάλει και θα απαγγελθεί κατηγορίες.

 

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/