Η αστυνομία εισέβαλε στη Βίλα που πραγματοποιεί ημερήσιες ενοικιάσεις κατά του νόμου περί ξενοδοχείων της Ταϊλάνδης, όπου βρέθηκαν 5 παραβάτες ναρκωτικών

Πατάγια-

Στις 6:30 μ.μ. της Πέμπτης, 6 Σεπτεμβρίου 2018, ο κ. Naris Niwapholvong, ο Σερίφης της Περιφέρειας Banglamung, έλαβε μια καταγγελία από το γραφείο του Πρωθυπουργού σχετικά με μια βίλα στο Hua Yai στο Moo 3, Summer 107/17, η οποία πραγματοποιούσε ημερήσιες ενοικιάσεις ενάντια στον νόμο περί ξενοδοχείων της Ταϊλάνδης και έχοντας δυνατή, ενοχλητική μουσική και πάρτι καθημερινά. Οι κάτοικοι του χωριού είχαν παραπονεθεί στο γραφείο του Πρωθυπουργού αφού ισχυρίστηκαν ότι οι τοπικοί υπάλληλοι δεν ήταν σε θέση να βοηθήσουν μετά από σχεδόν ένα χρόνο παραπόνων για το σπίτι και τα νυχτερινά ξέφρενα πάρτι και τους μεθυσμένους εφήβους στην ήσυχη γειτονιά.

Μια έρευνα πριν από την επιδρομή ανακάλυψε ότι η βίλα διαφήμιζε ημερήσια ενοίκια σε ιστότοπους κρατήσεων στο Διαδίκτυο για 3,900 μπατ τη βραδιά. Ο ιδιοκτήτης, ο κ. Panupon Tippoorn, 28 ετών, ήταν το άτομο που διαφήμισε τη βίλα.

Οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι είχαν προειδοποιήσει προηγουμένως τον ιδιοκτήτη της βίλας να διακόψει τις ημερήσιες ενοικιάσεις, ωστόσο, συνέχισε να το κάνει. Έτσι, χθες αστυνομικοί εισέβαλαν στη βίλα.

Ανακάλυψαν δέκα νεαρούς Ταϊλανδούς εφήβους, δυνατή μουσική, αλκοόλ και ατμόσφαιρα πάρτι κατά την αιφνιδιαστική επιδρομή στις εγκαταστάσεις. Έλεγξαν ναρκωτικά και στους δέκα έφηβους και οι μισοί, τέσσερις γυναίκες και ένας άνδρας, βρέθηκαν θετικοί στον Yabba. (Μεθ) Και οι πέντε συνελήφθησαν και μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της πόλης Pattaya για περαιτέρω επεξεργασία και κατηγορίες.

Ο ιδιοκτήτης κατηγορήθηκε ότι άνοιξε ένα ξενοδοχείο χωρίς άδεια, ότι επέτρεπε σε ανηλίκους να πίνουν αλκοόλ, ενέκρινε τη χρήση ναρκωτικών και παραβίασε προηγούμενη εντολή της αρχής για διακοπή της χρήσης της βίλας για ενοικίαση. Ο 36χρονος φύλακας της βίλας δεν συνελήφθη καθώς η αστυνομία δήλωσε ότι δεν ήταν συνένοχος στις ενοικιάσεις ή στα όσα διεξήχθησαν στις εγκαταστάσεις.

 

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/