Η αστυνομία της Πατάγια συλλαμβάνει εννέα για δημόσιο τζόγο, κατασχέθηκαν 140 μπατ

Πατάγια-

Στις 3:30 π.μ. τις πρώτες πρωινές ώρες της 7ης Σεπτεμβρίου 2018, ο Ταγματάρχης της αστυνομίας της πόλης Pattaya Apichai Khemphet ενημερώθηκε με βάση μια συμβουλή από έναν ενδιαφερόμενο πολίτη ότι πολλά άτομα έπαιζαν ένα παιχνίδι με ζάρια και χαρτιά δημόσια στο Soi 8 στην Pattaya, κάτι που είναι αντίθετο με τους αυστηρούς νόμους περί τυχερών παιχνιδιών της Ταϊλάνδης.

Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο και ανακάλυψε εννέα Ταϊλανδούς, μεταξύ των οποίων δύο εμπόρους, να στοιχηματίζουν δημόσια μπροστά από πολλά καταστήματα στον πολυσύχναστο δρόμο.

Η αστυνομία εισέβαλε στο παιχνίδι και συνέλαβε και τα εννέα άτομα. Οι δύο έμποροι, ο κ. Anniwat Supararak, 28 ετών και ο κ. Atthapol Depanant, 25 ετών, θα αντιμετωπίσουν πρόσθετες χρεώσεις, συμπεριλαμβανομένης της πιθανής λειτουργίας ενός καζίνο χωρίς άδεια. Οι επτά παίκτες, κυρίως γυναίκες της Ταϊλάνδης, θα κατηγορηθούν για παραβίαση των νόμων περί τυχερών παιχνιδιών της Ταϊλάνδης, καθώς και για πιθανή περιπλάνηση και άλλους νόμους.

Συνολικά 140 μπατ κατασχέθηκαν στην επιδρομή καθώς κάθε παίκτης έπαιζε για περίπου δέκα με είκοσι μπατ.

Και τα εννέα άτομα κρατούνται επί του παρόντος στη φυλακή της πόλης Pattaya για εκκρεμείς δικαστικές ημερομηνίες που θα είναι τη Δευτέρα και θα περάσουν το Σαββατοκύριακο στη φυλακή για παραβίαση του νόμου.

Σημείωση συντακτών: Τα τυχερά παιχνίδια λαμβάνονται πολύ, πολύ σοβαρά στην Ταϊλάνδη, ακόμη και για τόσο μικρό ποσό.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/