Βίντεο: Εστιατόριο θαλασσινών στο Τσονμπούρι με χορευτές τύπου Go-Go να απειλούνται με κλείσιμο από τον Κυβερνήτη

Τσονμπούρι-

Ο κυβερνήτης της επαρχίας Τσονμπούρι διέταξε επιθεώρηση ενός εστιατορίου με θαλασσινά στην περιοχή Σριράτσα, αφού ένα βίντεο με σέξι χορεύτριες στην εγκατάσταση έγινε viral.

Πλάνα που τραβήχτηκε στο Bor Tok Gung SS Bor Win, ένα εστιατόριο όπου επιλέγετε τα δικά σας θαλασσινά από μια μεγάλη πισίνα ψαρεύοντάς τα, δείχνει πολλές γυναίκες με αποκαλυπτικά σορτς και πουκάμισα να χορεύουν σε ένα τραπέζι, ενώ οι πελάτες - συμπεριλαμβανομένης μιας οικογένειας με ένα μικρό παιδί - παρακολουθήστε καθώς μαζεύονται γύρω από την πισίνα με θαλασσινά και ψαρεύουν για το δείπνο τους.

Ο κυβερνήτης του Chonburi Pattaratorn Tianchai ζήτησε από τους αξιωματούχους της περιοχής να επιθεωρήσουν το εν λόγω εστιατόριο.

Δήλωσε ότι ο σέξι χορός θεωρείται δημόσια χυδαία και δεν πρέπει να γίνεται σε κατάστημα που εγγράφεται ως εστιατόριο. Δήλωσε επίσης ότι οι άνθρωποι της Ταϊλάνδης καθώς και οι τουρίστες βρίσκουν αυτό το είδος συμπεριφοράς ως «αηδιαστικό» και «προσβλητικό» και δεν είναι η κατάλληλη εικόνα για την περιοχή Chonburi ούτε αντικατοπτρίζει τις αξίες της ευρύτερης περιοχής Pattaya.

Το βίντεο έχει κοινοποιηθεί στο Facebook σχεδόν μισό εκατομμύριο φορές και έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από ντόπιους της Ταϊλάνδης είναι εξοργισμένα και ως επί το πλείστον αναφέρουν ότι δεν είναι η Ταϊλάνδη και δεν αντικατοπτρίζει το Chonburi και την Pattaya.

Το βίντεο, το οποίο σύμφωνα με τον κυβερνήτη είναι προσβλητικό και αηδιαστικό και ενάντια στις αξίες της Ταϊλάνδης, μπορείτε να το βρείτε παρακάτω. Παρακολουθήστε με δική σας ευθύνη.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/