Ο Έλον Μασκ επιτίθεται φραστικά στο Cave Rescue Diver και στην Pattaya με εκρηκτικό και θυμωμένο email για να πιέσει

Πατάγια-

Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Έλον Μασκ και ο Βρετανός δύτης Βέρνον Άνσγουορθ, που βοήθησαν στη διάσωση της παγιδευμένης ποδοσφαιρικής ομάδας σε μια σπηλιά κοντά στο Τσιάνγκ Μάι νωρίτερα μέσα στον χρόνο, είναι για άλλη μια φορά στην επικαιρότητα.

Σε ένα ιδιωτικό email, το οποίο έκτοτε κυκλοφόρησε, που στάλθηκε στο Buzzfeed news, το οποίο αναζητούσε σαφήνεια σχετικά με την απάντηση του κ. Μασκ στον Vernon Unsworth να καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση χαρακτήρα, ο κ. Μασκ ενημέρωσε τις σκέψεις του και την απάντησή του στον κ. Άνσγουορθ.

Το Buzzfeed δημοσίευσε το e-mail όπως δήλωσαν, παρά το γεγονός ότι ο κ. Μασκ είπε ότι ήταν εκτός αρχείου, ποτέ δεν συμφώνησαν με αυτόν τον όρο και για να είναι εκτός αρχείου θα έπρεπε να δώσουν επίσης τη συγκατάθεσή τους.

Μερικές από τις δηλώσεις στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο περιλαμβάνουν το να αποκαλούν τον κ. Unsworth βιαστή παιδιών, λέγοντας ότι υπάρχει μόνο ένας λόγος που οι άνθρωποι πηγαίνουν στην παραλία Pattaya, συμπεραίνουν ότι μόνο βιαστές παιδιών ζουν στο Τσιάνγκ Μάι, κατηγορώντας τον κ. Unsworth ότι παντρεύτηκε μια δωδεκάχρονη και αποκαλώντας τον ρεπόρτερ ως «γαμημένο μαλάκα».

Πολλές πηγές ειδησεογραφικών μέσων έχουν κάνει ελέγχους ιστορικού και προσπάθησαν να λάβουν περαιτέρω διευκρινίσεις ή αποδεικτικά στοιχεία για αυτούς τους ισχυρισμούς που δήλωσε ο κ. Μασκ και καμία δεν έχει ανακαλυφθεί ως αληθινή ή υποστηρικτική απόδειξη μέχρι στιγμής.

Ο κ. Μασκ μέχρι στιγμής δεν έχει απαντήσει σε σχόλια από πολλαπλές έρευνες του Τύπου σε όλο τον κόσμο. Ο κ. Unsworth δήλωσε ότι προχωρά με την αγωγή. Άλλα άτομα που συμμετείχαν στη διάσωση δήλωσαν ότι ο κ. Μασκ προχώρησε στη λεκτική επίθεση επειδή ήταν αναστατωμένος που οι ειδικοί στις καταδύσεις σπηλαίων του είπαν ότι οι υπηρεσίες του δεν χρειάζονταν για τη διάσωση και ότι η ιδέα του για το υποβρύχιο θα είχε αποτύχει παταγωδώς. Ο κ. Άνσγουορθ δήλωσε επίσης ότι ο Έλον Μασκ προσέγγισε μόνο για να βοηθήσει για να προσπαθήσει να μαρκάρει τον εαυτό του, έναντι οποιασδήποτε πραγματικής ανησυχίας για τα παιδιά.

 

 

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/