Δύο κοπέλες συνελήφθησαν μετά από πορτοφολάδες Βρετανίδα τουρίστρια στο Walking Street στη Νότια Πατάγια

Πατάγια-

Το βράδυ της Δευτέρας, 3 Σεπτεμβρίου 2018, η αστυνομία της Πατάγια συνέλαβε δύο κυρίες τραβεστί που κατηγορήθηκαν για πορτοφολάδες Βρετανού τουρίστα στη δημοφιλή οδό Walking Street στη Νότια Πατάγια.

Ο Βρετανός τουρίστας Τζέιμς Μέισον, 31 ετών, δήλωσε ότι βρισκόταν στον δημοφιλή δρόμο τις πρώτες βραδινές ώρες της 31ης Αυγούστου γύρω στις 7:00 όταν δύο τραβεστί τον πλησίασαν για να συνομιλήσουν.

Οι τραβεστί, Tipakorn Surintham και Banchong Jantawong, και οι δύο 33 ετών, που έχουν συλληφθεί ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ στο παρελθόν για πορτοφολάδες σύμφωνα με αξιωματούχους της αστυνομίας, πορτοφολούσαν τα μετρητά του, 4000 μπατ συνολικά και την πιστωτική του κάρτα.

Λίγο αργότερα, χρησιμοποίησαν την πιστωτική του κάρτα για να αγοράσουν αγαθά 120,000 μπατ Ταϊλάνδης σε ένα κοντινό δημοφιλές εμπορικό κέντρο. Ο κύριος Μέισον έλαβε ένα μήνυμα στο κινητό του που τον ενημέρωσε για την αγορά και σε αυτό το σημείο ανακάλυψε ότι του είχαν πορτοφολήσει.

Η αστυνομία χρησιμοποίησε πλάνα CC για να εντοπίσει τα άτομα με τα οποία δήλωσαν ότι γνωρίζουν πολύ καλά. Είναι άγνωστο το επίπεδο της τιμωρίας που θα αντιμετωπίσουν.

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/