Βίντεο: Θυμωμένος οδηγός βαν επιπλήττει τον τουρίστα που του ζήτησε ευγενικά να επιβραδύνει από τα 130 KPH

Ένας οδηγός μίνι βαν κατέγραψε κάμερα να επικρίνει έναν αλλοδαπό τουρίστα που παραπονέθηκε για την επικίνδυνη οδήγησή του.

Το περιστατικό, το βίντεο του οποίου κοινοποιήθηκε στο Facebook, συνέβη όταν ο ξένος είπε ότι ο άνδρας οδηγούσε πολύ γρήγορα και του είπε ευγενικά να επιβραδύνει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού από το Σουράτ Τάνι στο Πουκέτ.

https://video.sanook.com/player/1319877/

Μια φωτογραφία που κοινοποίησε το Sanook News έδειξε το ταχύμετρο του βαν στα 130 χλμ/ώρα.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ο ξένος τουρίστας φέρεται να είπε στον οδηγό του μίνι βαν να επιβραδύνει καθώς θα μπορούσε να συμβεί ατύχημα.

Ωστόσο, αντί να προσπαθήσει να οδηγήσει με ασφάλεια, υπευθυνότητα και εντός των νόμιμων ορίων ταχύτητας, ο οδηγός σταμάτησε το όχημα και εξαπέλυσε μια οργισμένη σύγκρουση στον αλλοδαπό.

«Αν φοβάσαι να πεθάνεις, γιατί δεν κατεβαίνεις;», είπε ο δύτης.

«Οι Ταϊλανδοί δεν ανησυχούν (για τον θάνατο), γιατί φοβάσαι;», πρόσθεσε.

Η αντιπαράθεση έληξε όταν παρενέβη άλλος επιβάτης και ο οδηγός συνέχισε το ταξίδι.

Ωστόσο, πολλοί από τους επιβάτες της Ταϊλάνδης παραπονέθηκαν επίσης ότι ο οδηγός ήταν αγενής, κακότροπος και ότι τους είχαν χρεώσει 150 μπατ για το ταξίδι.

Οι άνθρωποι που σχολίαζαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επέκριναν έντονα τον οδηγό και είπαν ότι το Υπουργείο Χερσαίων Μεταφορών πρέπει να κάνει περισσότερα για τους απατεώνες οδηγούς μίνι βαν.

Άλλοι είπαν ότι το βίντεο θα καταστρέψει την εικόνα της Ταϊλάνδης, ιδιαίτερα μεταξύ των τουριστών.

Το όνομα του οδηγού δεν έχει αναγνωριστεί αυτή τη στιγμή, ωστόσο, τοπικοί αξιωματούχοι όπου έχει άδεια το μίνι βαν δήλωσαν στα μέσα ενημέρωσης ότι ερευνούν το περιστατικό.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΕιδήσεις Sanook
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/