Τουρίστας αιματοβαμμένος δέχθηκε επίθεση σε μπυραρία στο Jomtien

Πατάγια-

  Χθες το βράδυ, 30 Αυγούστου 2018, ο Άγγλος τουρίστας Vadim Vinograndov πλησίασε ένα σημείο ελέγχου της τουριστικής αστυνομίας στο Jomtien αιμόφυρτος και φαινόταν να είναι βαριά μεθυσμένος.

  Μάρτυρες και αστυνομικοί δηλώνουν ότι ήταν πολύ επιθετικός και θυμωμένος και το ύποπτο επίπεδο μέθης του έκανε δύσκολο να προσδιοριστεί ακριβώς τι είχε συμβεί.

  Ο κ. Vinograndov, ο οποίος δήλωσε στην αστυνομία ότι ήταν, quote, από τη χώρα των Gentlemen, στην Αγγλία, είπε ότι έπινε σε ένα μπαρ μπύρας στο Jomtien όταν ένας αλλοδαπός του επιτέθηκε χωρίς λόγο με ένα μπουκάλι μπύρας.

  Η αστυνομία συγκέντρωσε κάποιες βασικές λεπτομέρειες και έχει κρύψει το όνομα του μπαρ αυτή τη στιγμή. Δεν έχουν ταυτοποιήσει τον υποτιθέμενο άλλο αλλοδαπό εμπλεκόμενο. Δήλωσαν στο Pattaya News ότι δεν πιστεύουν πλήρως τον ισχυρισμό του κ. Vinograndov ότι δέχθηκε επίθεση χωρίς λόγο ενώ καθόταν μόνος του και ασχολείται με τη δουλειά του με βάση την επιθετική του συμπεριφορά και το επίπεδο μέθης του.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/