Η αστυνομία της Πατάγια διέταξε τον Αρχηγό να διαμορφωθεί όταν εργάζεται με τουρίστες, δεν επιτρέπονται άλλα καλύμματα προσώπου.

Οι κορυφαίες εντολές της αστυνομίας του Μπράς έφτασαν στην Πατάγια και λένε στους αστυνομικούς εκεί να ξυπνήσουν, να σταματήσουν να κρύβονται πίσω από μάσκες και μπαλακλάβες και να επικοινωνούν πιο αποτελεσματικά με τους τουρίστες.


 
Ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας Pol Col Apichai Krobpetch είπε στο Pattaya News ότι οι εντολές είχαν φτάσει στο γραφείο του και ήταν απασχολημένος με τη διάδοση των πληροφοριών στους άνδρες του. Αυτό ήταν ιδιαίτερα σημαντικό καθώς η Πατάγια είναι μια μεγάλη τουριστική πόλη, σημείωσε


 
Οι αστυνομικοί της τροχαίας καλούνται να εφαρμόσουν τον νόμο δίκαια και να λύσουν τα κυκλοφοριακά προβλήματα στο θέρετρο.
 
Τους ζητείται να παρέχουν καλύτερες υπηρεσίες, να βοηθούν το κοινό ανά πάσα στιγμή και να τακτοποιούν τις διαδικασίες τους όταν πρόκειται για έρευνες και συλλήψεις. Απαιτείται επίσης καλύτερη επικοινωνία με τους τουρίστες.
 
Και –όπως έχει αναφερθεί σε άλλες περιοχές της Ταϊλάνδης– οι αστυνομικοί καλούνται για άλλη μια φορά να ντύνονται σωστά και να είναι ευγενικοί.


 
Οι μάσκες και οι μπαλακλάβες ή οτιδήποτε κρύβει το πρόσωπό τους είναι πλέον ένα «όχι-όχι», καθώς η κορυφαία προσπάθεια να βελτιώσει την εικόνα των μπάτσων μεταξύ των Ταϊλανδών και των τουριστών σε έναν από τους κορυφαίους προορισμούς διακοπών της χώρας.
 
Η Thaivisa σημειώνει ότι πέρυσι ο αρχηγός κανόνισε κούρεμα στο σταθμό για 400 άνδρες, καθώς μια προηγούμενη σειρά παραγγελιών προέρχονταν από ψηλά. Σε μια άλλη περίπτωση οργάνωσε συνεδρίες διατήρησης της φυσικής κατάστασης στο πάρκινγκ του σταθμού Beach Road.
 
Μένει να δούμε τι αποφασίζει να κάνει ο αρχηγός αυτή τη φορά για να βελτιώσει τη στάση και την αίσθηση του ντυσίματος των αντρών του.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/