Ο εργαζόμενος στο φαρμακείο Koh Phangan ζητά συγγνώμη από το κοινό για την εμφιάλωση τουρίστα

Koh Phangan-

  Ο εργαζόμενος σε φαρμακείο που καταγράφηκε σε ένα βίντεο που έγινε viral να εμφιαλώνει έναν Πορτογάλο τουρίστα πάνω από το κεφάλι, ζήτησε συγγνώμη από τη χώρα και το νησί.

  Ωστόσο, δεν ζήτησε συγγνώμη από το θύμα, το οποίο δεν υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία, δεν κατονομάστηκε και εγκατέλειψε το νησί λίγο μετά το περιστατικό με πτήση για Ντουμπάι. Το θύμα επίσης δεν εμφανίστηκε σε μια αστυνομική διάσκεψη όπου η αστυνομία επρόκειτο να συζητήσει ποιος ξεκίνησε το περιστατικό και πιθανές κατηγορίες.

  Ο Jakkrit Jantasorn, 29 ετών, κατηγορήθηκε από την αστυνομία για επίθεση μαζί με έναν επιπλέον εργαζόμενο σε φαρμακείο, τον Pitiphat Sangkhaha. 

  Ο Τζάκκριτ δήλωσε στον Τύπο ότι κατηγορεί τη γυναίκα για τις πράξεις της και αρνήθηκε να της ζητήσει συγγνώμη. Δήλωσε ότι τα πλήρη βίντεο δείχνουν (που φαίνεται να το κάνουν) ότι ξεκίνησε και κλιμάκωσε το περιστατικό και επιτέθηκε απρόκλητα στους εργάτες, γεγονός που τους έκανε να αμυνθούν. Παραδέχτηκε, ωστόσο, ότι το περιστατικό ξέφυγε από κάθε έλεγχο.

  Ο Jakkrit δήλωσε ότι ζήτησε τρεις φορές ευγενικά από τις γυναίκες να σταματήσουν να κάθονται, να τρώνε στο πεζοδρόμιο και να μπλοκάρουν την είσοδο του καταστήματος. Εκείνοι απάντησαν εκνευρισμένα και σωματικά, χαστουκίζοντας τον συνάδελφό του και ξύνοντάς τον στο πρόσωπο.

  Έκανε μια δημόσια δήλωση όπου είπε τα εξής: «Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από το νησί Koh Phangan και τους ανθρώπους του που πλήγωσαν την εικόνα του νησιού. Δουλεύω στο φαρμακείο για πέντε χρόνια χωρίς κανένα περιστατικό ή πρόβλημα».

  Εν τω μεταξύ, η άγνωστη τουρίστρια που έφυγε από τη χώρα αρνήθηκε επίσης να πληρώσει τους λογαριασμούς του νοσοκομείου και αναφέρθηκε ότι είχε παραλείψει και άλλα απλήρωτα χρέη.

  

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΤαϊλανδικός αρουραίος
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/