Οι backpackers που εκλιπαρούν για χρήματα πυροδοτούν οργή στο Πουκέτ

  Πουκέτ-

  Κάτοικοι της περιοχής του Πουκέτ τράβηξαν μερικές φωτογραφίες που κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αυτή την εβδομάδα με δυτικούς ταξιδιώτες που δεν έχουν ταυτοποιηθεί αυτήν τη στιγμή, που ζητούν χρήματα για να χρηματοδοτήσουν τις διακοπές τους σε μια δημοφιλή τοπική αγορά.

  Οι ταξιδιώτες πλάτης, που είχαν πινακίδες και στα αγγλικά και στα ταϊλανδικά που έγραφαν «Με λένε Άλεξ και βρίσκομαι σε ένα ταξίδι δεκαπέντε μηνών στη Νοτιοανατολική Ασία. Δυστυχώς, τα χρήματά μου έχουν τελειώσει. Παρακαλώ βοηθήστε με να με χρηματοδοτήσετε για να συνεχίσω το ταξίδι μου.»

  Οι κάτοικοι της περιοχής στο Facebook επέκριναν τη συμπεριφορά και δήλωσαν σε διάφορα διαδικτυακά σχόλια ότι ένιωθαν ότι αν οι αλλοδαποί ξεμείνουν από χρήματα θα πρέπει να πάνε σπίτι τους. Ερωτήματα τέθηκαν επίσης για παραβίαση του νόμου στην Ταϊλάνδη.

  Η τάση των αποκαλούμενων Beg Packers έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια καθώς οι περισσότεροι νέοι αλλοδαποί προσπαθούν να ταξιδέψουν στον κόσμο με περιορισμένο εισόδημα.

  Δεν είναι γνωστό εάν η αστυνομία της Ταϊλάνδης θα εξετάσει το θέμα, αλλά το δικαστήριο της κοινής γνώμης έχει εκφράσει έντονα τη δυσαρέσκειά του για τέτοιες ενέργειες.

Εγγραφή
ΠΗΓΉΚαρύδες
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/