Αποσπασμένος Κορεάτης οδηγός στο τηλέφωνο χτυπά δέντρα στην παραλία Jomtien

Πατάγια-

  Στις 11:00 χθες το βράδυ, 27 Αυγούστου 2018, ένας αποσπασμένος Κορεάτης ομογενής, ο κ. Kim Dongbae, 49 ετών, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και προσέκρουσε σε ένα δέντρο στο Jomtien κοντά στο Lumpini Condo.

  Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί εκτός από το δέντρο και κάποιες μικρές ζημιές στο όχημα του κ. Κιμ.

  Ο κύριος Κιμ περίμενε την αστυνομία και τους παραδέχτηκε ότι είχε μιλήσει στο τηλέφωνο με την κοπέλα του όταν το έριξε κατά λάθος. Έσκυψε να σηκώσει το τηλέφωνό του και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, χτυπώντας στο δέντρο. Ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό και για την απόσπαση της προσοχής.

  Άγνωστο αν ο κ. Κιμ θα αντιμετωπίσει κατηγορίες για το περιστατικό. Δεν ήταν μεθυσμένος, δήλωσε η αστυνομία στο The Pattaya News.

  Το φτωχό δέντρο όμως δεν γλίτωσε από το περιστατικό.

  

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/