Άνδρας με αναπηρία επιχειρεί να αφαιρέσει τη ζωή του μπροστά στο Ίδρυμα Father Ray

Πατάγια-

 Ένας ανάπηρος άνδρας, ο κ. Suwannee Sang, 36 ετών, επιχείρησε να αφαιρέσει τη ζωή του στις 2:00 σήμερα το απόγευμα μπροστά από το Ίδρυμα Father Ray στην Πατάγια.

  Ο κ. Σανγκ, ο οποίος είναι διανοητικά και σωματικά ανάπηρος, άνοιξε πολλά πακέτα με ποντικοφάρμακο και τα κατανάλωσε μπροστά στην είσοδο του ιδρύματος ενώ τρομοκρατημένοι περαστικοί παρακολουθούσαν. Μάρτυρες και ανήσυχοι περαστικοί επικοινώνησαν με ασθενοφόρο για να μεταφέρει τον άνδρα στο νοσοκομείο και να του παράσχει ιατρική περίθαλψη.

  Ο κ. Sang, ο οποίος είναι σε αναπηρικό καροτσάκι, έκανε εμετό και είχε επιληπτικές κρίσεις όταν μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Banglamung για να του παράσχει επείγουσα ιατρική περίθαλψη και να βγάλει το δηλητήριο από το σύστημά του.

  Οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι μετά την επιτυχή ιατρική περίθαλψη θα ζητήσουν βοήθεια για τον κ. Σανγκ σε μια τοπική κλινική πρόληψης αυτοκτονιών και κατάθλιψης.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/