Ένας άλλος αποσπασμένος οδηγός τρακάρει με την κόρη του αφού προσπάθησε να πάρει το παπούτσι

Πατάγια-

  Στο τρίτο ατύχημα χθες το απόγευμα, τις πρώτες πρωινές ώρες της 28ης Αυγούστου, ένα μηχανάκι με έναν άνδρα και τη μικρή του κόρη τράκαρε στο Soi Sukhimvit 53 προκαλώντας ελαφρά τραύματα.

  Ο άνδρας, ο κ. Chakkitti Sawai, 20 ετών, τραυματίστηκε στο δεξί πόδι και στο πόδι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η κόρη του, το όνομα δεν έχει τραυματιστεί, αλλά έπαθε σοκ και μεταφέρθηκε με τον πατέρα της στο νοσοκομείο. 

  Ο κ. Chakkitti δήλωσε ότι επέστρεφε στο σπίτι με την κόρη του στο Honda Wave του όταν του έπεσε το σανδάλι της κόρης του. Γύρισε για να πάρει το παπούτσι αλλά έχασε τον έλεγχο και τράκαρε. Από τις δηλώσεις του φάνηκε ότι προσπάθησε να πάρει το παπούτσι, το οποίο ήταν σανδάλι 40 μπατ, ενώ εξακολουθούσε να προσπαθεί να οδηγήσει ενάντια στο σταμάτημα, να παρκάρει και να πάρει το αντικείμενο.

  Άγνωστο αν θα αντιμετωπίσει κατηγορίες. Η αστυνομία θα ερευνήσει και το CC TV στο σημείο. Στο περιστατικό το μηχανάκι υπέστη ελάχιστες ζημιές.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/