Η Thai Maid κλέβει σχεδόν 500,000 μπατ από το δωμάτιο ξενοδοχείου του Αμερικανού, αγοράζει αυτοκίνητο.

Μια Ταϊλανδή ομολόγησε ότι έκλεψε πολύτιμα αντικείμενα αξίας σχεδόν 500,000 μπατ από έναν Αμερικανό τουρίστα στην Πατάγια.

Η Pimsiri Boonchu, 26 ετών, εργαζόταν ως καμαριέρα στο ξενοδοχείο Vogue στην Pattaya Klang όταν διέπραξε την κλοπή νωρίτερα αυτό το μήνα.

Η Αμερικανίδα Tracy Nguyen, 48, είπε στην αστυνομία πώς είχε βάλει το σήμα «μην ενοχλείτε» πριν φύγει από το δωμάτιό της στο ξενοδοχείο στις 4 Αυγούστου.

Ωστόσο, όταν επέστρεψε διαπίστωσε ότι έλειπαν τα τιμαλφή της, μεταξύ των οποίων 3,500 δολάρια σε μετρητά, σκουλαρίκια με διαμάντια αξίας 6,000 δολαρίων, ένα χρυσό βραχιόλι αξίας 2,000 δολαρίων, ένα κολιέ και βραχιόλι από πλατίνα αξίας 2,100 δολαρίων και μια επώνυμη τσάντα αξίας 700 δολαρίων. Επίσης έλειπε το διαβατήριο, η πιστωτική κάρτα και η άδεια οδήγησης της κυρίας Nguyen. Δεν αποκαλύφθηκε αν τα αντικείμενα βγήκαν από χρηματοκιβώτιο ή αφέθηκαν ανοιχτά.

Η αστυνομία λέει ότι συνολικά τιμαλφή αξίας 464,000 μπατ κλάπηκαν από την κυρία Nguyen, η οποία έχει επιστρέψει τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μετά την κλοπή η Πιμσίρη, που παράτησε ξαφνικά και μυστηριωδώς τη δουλειά της ως υπηρέτρια, πούλησε τα κλεμμένα και με τα έσοδα αγόρασε ένα αυτοκίνητο Honda Civic.

Η αστυνομία τελικά εντόπισε την Pimsiri σε μια διεύθυνση στην περιοχή Nong Prue της πόλης το Σάββατο, όπου συνελήφθη και παραδέχθηκε το έγκλημα.

Ο αρχηγός της αστυνομίας της Πατάγια, Pol Col Apichai Krobpetch, δήλωσε ότι η κλοπή έπληξε τη φήμη της Pattaya και προέτρεψε τα ξενοδοχεία να είναι πιο διεξοδικά κατά τον έλεγχο του προσωπικού.

Ωστόσο, ο Pol Col πρόσθεσε ότι η κ. Nguyen είπε ότι το περιστατικό δεν την είχε απογοητεύσει από την Pattaya και ότι είπε ότι σκόπευε να επιστρέψει ξανά στο θέρετρο στο μέλλον. Η κα Nguyen δήλωσε ότι ήταν πολύ εντυπωσιασμένη με τον επαγγελματισμό και την εκτέλεση της αστυνομίας της Pattaya που βοήθησε να βρεθεί ο ύποπτος που εμπλέκεται.

  Αναμένεται ότι ο Pimsiri θα πρέπει να επιστρέψει τα κλεμμένα εμπορεύματα στην κα Nguyen.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/