Μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου χτυπά γυναίκα από την Ταϊλάνδη με μοτοσικλέτα και προσπαθεί να τρέξει στο Soi 6.

Στις 5:00 π.μ. σήμερα το πρωί, 26 Αυγούστου 2018, η κα Shreeporn Boonsong, 19 ετών, οδηγούσε στο σπίτι από τη δουλειά όταν μια μεθυσμένη οδηγός όργωνε τη μηχανή της με μεγάλη ταχύτητα στο Second Road, τραυματίζοντάς την και σπάζοντας τα πόδια της.

  Η κυρία Boonsong, η οποία φορούσε κράνος και ήταν νηφάλια, βοηθήθηκε από μάρτυρες που έτρεξαν απέναντι από το δρόμο για να τη βοηθήσουν. Αν δεν φορούσε κράνος, οι διασώστες δήλωσαν ότι τα τραύματά της θα μπορούσαν να ήταν πολύ πιο σοβαρά.

  Ο οδηγός του αυτοκινήτου, ένα γκρι Mitsubishi, ήταν η 32χρονη Arisa Klangprai που τράπηκε σε φυγή από το σημείο και προσπάθησε να διαφύγει στο Soi Six. Ωστόσο, η κυρία Klangprai ήταν τόσο μεθυσμένη που τράκαρε κοντά στο τέλος του σόι και δεν μπόρεσε να μετακινήσει το αυτοκίνητο πριν φτάσουν οι αρχές.

  Η κυρία Άρισα δεν ήταν συνεργάσιμη με την αστυνομία και ήταν πολύ μεθυσμένη, μετά βίας. Έτρεξε στην Αστυνομία και δήλωσε, παραθέτω, ότι δεν νοιαζόταν για το κορίτσι που είχε τραυματίσει ή για άλλους ανθρώπους στην περιοχή. Η αστυνομία, ωστόσο, φρόντισε αρκετά και τη συνέλαβε. Θα της απαγγελθούν κατηγορίες για χτύπημα και τρέξιμο, υλικές ζημιές και οδήγηση υπό συνθήκες μέθης. Θα κρατηθεί στη φυλακή για το Σαββατοκύριακο μέχρι να οδηγηθεί στο δικαστήριο το πρωί της Δευτέρας.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/