Τρίτο άτομο πέφτει από δωμάτιο στον επάνω όροφο μέσα σε μια μέρα, επιζεί

Pattaya-Το Κέντρο Διάσωσης Sawang Boriboon κλήθηκε στο Soi 73 έξω από την εθνική οδό Sukhumvit χθες το απόγευμα για να βρει ένα αναίσθητο κορίτσι που είχε πέσει από το δωμάτιό της στον 4ο όροφο ενός κτιρίου στο Soi.

Αυτό ήταν το τρίτο άτομο που έπεσε από το δωμάτιό του σε λιγότερο από περίπου 12 ώρες, ενώ οι δύο προηγούμενοι ήταν ένας Ινδός τουρίστας και ένας Ταϊλανδός που προσπαθούσε να φτάσει στο διαμέρισμα του φίλου του μέσω του μπαλκονιού. Αναφέραμε και για τα δύο αυτά άρθρα χθες.

Σοκαρισμένοι περαστικοί εξήγησαν ότι άκουσαν έναν δυνατό θόρυβο να πέφτει κάτω και είδαν το κορίτσι στο έδαφος αιμόφυρτο και αναίσθητο.

Η ομάδα διάσωσης και οι παραϊατρικοί παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στο κορίτσι που είχε ογκώδη τραύματα στο πίσω μέρος του λαιμού, στον ώμο και στο αριστερό πόδι. Στάλθηκε στο νοσοκομείο της πόλης Pattaya στο Soi Buakhao στη Νότια Pattaya. Η αστυνομία θα ερευνήσει τώρα αυτή την υπόθεση και θα μιλήσει με την κοπέλα όταν αναρρώσει από τα τραύματά της για να μάθει την αλήθεια πίσω από την αιτία του συμβάντος.

Δεν υπήρχε κανείς άλλος στο δωμάτιό της και η πόρτα ήταν κλειδωμένη.

Εγγραφή
ΠΗΓΉΆνθρωποι της Πατάγια
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/