Μικρός μετασχηματιστής εκρήγνυται στην κεντρική Πατάγια, οι πυροσβέστες ανταποκρίνονται γρήγορα, χωρίς τραυματισμούς

Πατάγια-

Στις 2:30 σήμερα το πρωί, 25 Αυγούστου 2018, μπροστά από ένα κινέζικο εστιατόριο και ένα κατάστημα ανταλλακτικών αυτοκινήτων, ένας μετασχηματιστής εξερράγη προκαλώντας φωτιά στον στύλο και στα καλώδια επικοινωνίας.

Οι περαστικοί κάλεσαν την τοπική πυροσβεστική η οποία ανταποκρίθηκε μέσα σε λίγα λεπτά και κατάφεραν να σβήσουν γρήγορα τη φωτιά προτού υπάρξουν υλικές ζημιές.

Ένας μάρτυρας δήλωσε ότι περπατούσαν εκεί κοντά όταν άκουσαν έναν δυνατό ήχο και ο στύλος και τα καλώδια πυρπολήθηκαν.

Τα καλώδια που επηρεάστηκαν, ευτυχώς, δεν ήταν κύριες γραμμές ρεύματος και ήταν μόνο γραμμές επικοινωνίας και τηλεφώνου.

Οι επιθεωρητές της πυροσβεστικής δήλωσαν ότι η πρόσφατη βροχόπτωση προκάλεσε ζημιές στο κουτί και στα καλώδια και προκάλεσε τη φωτιά.

Δεν υπήρξαν τραυματισμοί ή υλικές ζημιές εκτός από τα καλώδια. Τα καλώδια θα επισκευαστούν σήμερα το απόγευμα από την εταιρεία ηλεκτρισμού και θα γίνει έλεγχος και αντικατάσταση του κιβωτίου.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/