Ο αντιδήμαρχος της Πατάγια παραιτείται για λόγους υγείας, ο αντιδήμαρχος που θα οριστεί η 1η Οκτωβρίου

PATTAYA: – Ο αντιδήμαρχος της Pattaya Bandit Kunnajukr παραιτήθηκε, επικαλούμενος προβλήματα υγείας.

Ο κ. Bandit ενημέρωσε γραπτώς τον Δήμαρχο Anan Charoenchasri για την απόφασή του στις 10 Αυγούστου, με τον Anan να την αποδέχεται στις 15 Αυγούστου. Το Δημαρχείο είπε ότι ο αντικαταστάτης θα ονομαστεί την 1η Οκτωβρίου.

Πρώην διοικητής της Επαρχιακής Αστυνομικής Περιφέρειας 2, ο Bandit διορίστηκε από τη χούντα τον Φεβρουάριο του περασμένου έτους. Είχε καθήκον να επιβλέπει την ειρήνη και την τάξη, την πρόληψη καταστροφών, την κυκλοφορία και τον τουρισμό.

Ο κ. Ανάν είπε ότι ο Μπαντίτ του είπε πέρυσι ότι σκόπευε να εργαστεί ως αντιδήμαρχος μόνο για ένα χρόνο. Ο δήμαρχος είπε ότι η παραίτηση δεν θα έχει αντίκτυπο στα έργα που επέβλεψε η Bandit.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/