Η προβλήτα Bali Hai θα επεκταθεί ξανά, Τρεις επιλογές στο τραπέζι, Απόφαση έως τον Φεβρουάριο

PATTAYA:–Η Pattaya εξετάζει τρεις επιλογές για την τεράστια επέκταση του Bali Hai Pier για να φιλοξενήσει πλοία, επιβατηγά και περισσότερα ταχύπλοα.

Ο Atirach Kanokwechayan, διευθυντής του Τμήματος Δημοσίων Έργων και Πολεοδομίας και Χωροταξίας του Chonburi, περιέγραψε τις τρεις επιλογές που εξετάζει η Consultants of Technology Co. κατά τη δεύτερη δημόσια ακρόαση του έργου στο Aiyara Grand Hotel στις 15 Αυγούστου.

Οι σύμβουλοι, ως μέρος του συμβολαίου τους των 20 εκατομμυρίων μπατ, θα προτείνουν έως τον Φεβρουάριο την καλύτερη επιλογή για την Πατάγια με βάση τοπογραφικούς παράγοντες, μηχανολογικές προκλήσεις και επιπτώσεις στο τοπικό περιβάλλον και την οικονομία. Όλες οι επιλογές θα περιλαμβάνουν τέσσερις προβλήτες πορθμείων, τέσσερις για επιβατηγά και οκτώ προβλήτες ταχύπλοων.

Συνολικά, η προβλήτα μπορούσε να φιλοξενήσει έως και 50,000 άτομα την ημέρα σε μια έκταση περίπου μισού χιλιομέτρου. Το Μπαλί Χάι εξυπηρετεί σήμερα έως και 30,000 άτομα την ημέρα.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/