Ο Ινδός Τουρίστας πέφτει από τον έκτο όροφο του ξενοδοχείου, χτύπησε σε δέντρο και επέζησε, λέει ότι ήταν ατύχημα

Πατάγια-

Ο Ινδός τουρίστας Τσαρλς Μαχαμάι Μοχάν, 39 ετών, έκανε ένα πάρτι σε ξενοδοχείο με περίπου επτά φίλους του στο μπαλκόνι του δωματίου του τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, 24 Αυγούστου 2018, όταν έπεσε από τον έκτο όροφο στο έδαφος κάτω.

Ο κ. Μόχαν, ο οποίος ήταν σε εγρήγορση και είχε επίγνωση όταν έφτασαν οι αστυνομικοί και τα σωστικά συνεργεία, χτύπησε ένα δέντρο στο δρόμο, κάτι που πιθανότατα έσωσε τη ζωή του. Έσπασε το πόδι του, ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη το ύψος της πτώσης θεωρεί τον εαυτό του τυχερό. Οι φίλοι του και εκείνος δήλωσαν ότι είχαν πιει και ο κύριος Μόχαν καθόταν στο κάγκελο του μπαλκονιού. Έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος.

Οι φίλοι του έσπευσαν στο κάτω μέρος του ξενοδοχείου και κάλεσαν τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης με τη συνδρομή του ξενοδοχείου που ασφάλισε γρήγορα τον κ. Mohan και τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου αναμένεται να αναρρώσει πλήρως.

Η αστυνομία μίλησε με τους φίλους του, αλλά διαπίστωσε ότι η πτώση ήταν ατύχημα και δεν υπήρχαν σημάδια συζήτησης ή λογομαχίας που θα μπορούσε να προκάλεσε την πτώση. Ο κ. Μόχαν πρότεινε οι άλλοι τουρίστες να μην κάθονται σε ψηλά κάγκελα μπαλκονιού.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/