Νοτιοκορεάτη τουρίστα έκλεψαν πολλά υπάρχοντα, συνολικό κόστος περίπου 70,000 μπατ και 1000 δολάρια μετρητά, δολάρια Κορέας

Πατάγια-

Τις πρώτες πρωινές ώρες της 22ας Αυγούστου 2018, ο κ. Jiyoung Hong της Νότιας Κορέας ανέφερε στην αστυνομία της Pattaya ότι τον έκλεψαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του το προηγούμενο βράδυ, αφού πήρε στο σπίτι μια Ταϊλανδή που συνάντησε στο Walking Street.

Δήλωσε ότι έχασε ένα χρυσό βραχιόλι αξίας 50,000 μπατ, χρυσά δαχτυλίδια αξίας 18,000 μπατ και περίπου χίλια δολάρια σε μετρητά Κορέας.

Δηλώνει ότι ήταν μεθυσμένος το προηγούμενο απόγευμα και αποφάσισε να πάρει στο σπίτι μια ελκυστική κοπέλα που γνώρισε στο Walking Street. Στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του ισχυρίζεται ότι του έριξε ένα ποτό από τη γυναίκα που τον έκανε να λιποθυμήσει. Η γυναίκα 27 ετών Wongpanya Dee από το Τσιάνγκ Μάι αναγνωρίστηκε γρήγορα λόγω CCTV και συνελήφθη από την αστυνομία της Pattaya και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα στο Soi 9. Επιπλέον, η Miss Dee δεν ήταν η πιο έξυπνη κλέφτης στον κόσμο καθώς είχε ελέγξει την πραγματική της ταυτότητα με το προσωπικό του ξενοδοχείου.

Παραδέχτηκε ότι πήρε το εμπόρευμα από το δωμάτιο του τουρίστα, ενώ εκείνος είχε λιποθυμήσει και είχε ήδη πουλήσει τα αντικείμενα σε ένα τοπικό κατάστημα χρυσού στη Νότια Πατάγια. Η αστυνομία της Πατάγια συνεργάζεται με το κατάστημα χρυσού για να επιστρέψει το χρυσό στον τουρίστα. Το κατάστημα επιβεβαίωσε ότι ο χρυσός που έκλεψε η Μις Ντι άξιζε αυτό που ισχυρίστηκε ο Κορεάτης τουρίστας. Είναι άγνωστο τι συνέβη με τα μετρητά καθώς η Μις Ντι ισχυρίστηκε ότι δεν τα είχε.

Η δεσποινίς Ντι θα αντιμετωπίσει το δικαστήριο και τις κατηγορίες για κλοπή και επίθεση τη νύχτα. Αυτή τη στιγμή κρατείται στις φυλακές της Πατάγια.

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/