Συνελήφθη Αμερικανός ομογενής που φέρεται να μαχαίρωσε τη γυναίκα του από την Ταϊλάνδη μπροστά στον 7χρονο γιο του στην Πατάγια

Πατάγια-

Η αστυνομία συνέλαβε έναν Αμερικανό σε μια συγκυριαρχία στην Πατάγια νωρίς την Τετάρτη, αφού φέρεται να χτύπησε και μαχαίρωσε τη σύζυγό του από την Ταϊλάνδη, τραυματίζοντάς την σοβαρά.

Το αστυνομικό τμήμα της Πατάγια ειδοποιήθηκε στις 5.30 το πρωί ότι μια γυναίκα από την Ταϊλάνδη που είχε επιτεθεί χρειαζόταν βοήθεια και περίμενε στο αστυνομικό θάλαμο σε έναν δρόμο κατά μήκος της περιοχής Jomtien Beach.

Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο για να βρει μια άγνωστη Ταϊλανδή και τον 7χρονο γιο της να περιμένουν. Η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά με τραύμα στο κεφάλι και μαχαίρι στη δεξιά πλευρά του σώματός της. Είπε στην αστυνομία ο σύζυγός της, ένας Αμερικανός ομογενής, τη μαχαίρωσε μπροστά στα μάτια του γιου της.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο.

Ο Damrong Arjdee, 49 ετών, αξιωματικός ασφαλείας της αλυσίδας Pattaya Condotel, είπε στην αστυνομία ότι η γυναίκα είχε κατέβει ορμητικά από ένα κτίριο με τον γιο της για να ζητήσει βοήθεια και τους πήγε στον θάλαμο της αστυνομίας για να περιμένουν βοήθεια.

Στη συνέχεια, η αστυνομία έλεγξε ένα δωμάτιο στον τρίτο όροφο του κτιρίου και συνέλαβε τον Nicholas Dana Hillman, 49 ετών. Έξι μαχαίρια βρέθηκαν σκορπισμένα στο πάτωμα και το δωμάτιο φαινόταν λεηλατημένο. Ένα σχεδόν άδειο μπουκάλι ουίσκι ήταν στο πάτωμα και μια σακούλα με φερμουάρ με κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη βρέθηκε σε ένα συρτάρι.

Ο κ. Hillman φάνηκε να είναι εξαιρετικά μεθυσμένος και ίσως ναρκωτικών και τέθηκε υπό κράτηση. Θα ελεγχθεί το αίμα του για να επιβεβαιωθεί ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και οινοπνευματωδών ποτών. Δεν μπόρεσε να δώσει κατάθεση στην αστυνομία καθώς ήταν πολύ μεθυσμένος για να μιλήσει σωστά εκείνη τη στιγμή. Η αστυνομία θα τον περιμένει να ξεσηκωθεί και μετά θα τον κάνει να καταθέσει.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/