Το συγκλονιστικό και προσβλητικό όργιο πάρτι στην πισίνα στο δημοφιλές ξενοδοχείο της Πατάγια τραβάει την προσοχή της αστυνομίας και της κυβέρνησης

Πατάγια-

Ένα βίντεο που γυρίστηκε σε ένα πάρτι στην πισίνα σε ένα δημοφιλές και γνωστό ξενοδοχείο που βρίσκεται κοντά στο Soi 2 στην Beach Road στην Πατάγια στις 18 Αυγούστου έχει τραβήξει την προσοχή της κυβέρνησης και της αστυνομίας που λένε ότι αναζητούν τους παραβάτες που κατέστρεψαν την εικόνα της Ταϊλάνδης και τουρίστες στο βίντεο.

Το συγκλονιστικό και δυνητικά προσβλητικό βίντεο που δεν αντικατοπτρίζει τις αξίες του φιλικού προς την οικογένεια θερέτρου της Πατάγια δείχνει αρκετούς αλλοδαπούς να έχουν απίστευτα σοκαριστικές σεξουαλικές πράξεις δημόσια στην πισίνα σε ένα πάρτι στο ξενοδοχείο μπροστά σε δεκάδες τουρίστες και υπήκοοι της Ταϊλάνδης.

Η αστυνομία, η κυβέρνηση, οι ντόπιοι και οι τουρίστες σοκαρίστηκαν, προσβλήθηκαν και απογοητεύτηκαν από το βίντεο που δεν δείχνει τη σωστή εικόνα της Πατάγια και της Ταϊλάνδης και μόλις έγινε viral στους ιστότοπους, οι ντόπιοι που ήταν αναστατωμένοι και προσβεβλημένοι παραπονέθηκαν στους αρμόδιους αξιωματούχους.

Το πάρτι, που ονομάζεται Color Beach Party, είχε επίσης πολλά παράπονα για δυνατή μουσική και ενοχλητική και προσβλητική συμπεριφορά από άλλους κατοίκους του ξενοδοχείου που ήθελαν να μείνουν ανώνυμοι.

Η αστυνομία έχει δηλώσει ότι θα διώξει πλήρως όλους τους εμπλεκόμενους συμπεριλαμβανομένων εκείνων που τράβηξαν το βίντεο στο πάρτι για παραβίαση του Νόμου για τα Εγκλήματα Υπολογιστών και μη αναφορά του θέματος απευθείας σε αξιωματούχους αντί για ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτήν τη στιγμή συνεργάζονται με το ξενοδοχείο για να εντοπίσουν τα άτομα που εμπλέκονται και ζήτησαν να προχωρήσουν και να παραδοθούν πριν τα βρουν. Οι αξιωματούχοι της Πατάγια δήλωσαν επίσης ότι έχει δοθεί επίσημη προειδοποίηση στο ξενοδοχείο και συνεργάζονται με τοπικούς αξιωματούχους για να βρουν τα άτομα που παραβίασαν το νόμο και κατέστρεψαν την εικόνα της Πατάγια.

Εμείς εδώ στο The Pattaya News μοιραζόμαστε εικόνες από το βίντεο που έχουν κοινοποιηθεί από τα δημόσια μέσα ενημέρωσης και την κυβέρνηση για να βοηθήσουμε στον εντοπισμό των ατόμων που εμπλέκονται και σε καμία περίπτωση να εγκρίνουμε ή να υποστηρίξουμε τις ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν. Δεν θα κοινοποιήσουμε ολόκληρο το βίντεο για να μην προσβάλουμε τους αναγνώστες μας αυτήν τη στιγμή.

Θα δώσουμε περισσότερες πληροφορίες καθώς έρχονται και θα ευχηθούμε στους Ταϊλανδούς αξιωματούχους καλή τύχη στην σύλληψη των παραβατών.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/