Αστυνομία και αξιωματούχοι της πόλης εισέβαλαν σε μη αδειοδοτημένο ταϊλανδικό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης σε μια κατοικημένη καλύβα

Πατάγια-

Στις 3:00 π.μ. του Σαββάτου, 18 Αυγούστου 2018, η αστυνομία της περιοχής της Πατάγια σε συνδυασμό με αξιωματούχους της περιοχής Banglamung πραγματοποίησαν έφοδο σε ένα ταϊλανδέζικο νυχτερινό κλαμπ χωρίς άδεια και παράνομο που λειτουργεί σε μια κατοικημένη καλύβα κοντά στο South Pattaya Moo 10 μετά από καταγγελίες από κατοίκους της περιοχής για δυνατό θόρυβο. και μεθυσμένοι έφηβοι στους δρόμους όλες τις ώρες της νύχτας.

Ανακάλυψαν ότι το σπίτι που μετατράπηκε ήταν πράγματι ένα νυχτερινό κλαμπ χωρίς άδεια και ήταν γεμάτο από ποτά και πάρτι νεαρών Ταϊλανδών.

Προχώρησαν σε τεστ ναρκωτικών και έλεγχο για ταυτότητες των θαμώνων και ανακάλυψαν ότι οκτώ άτομα βρέθηκαν θετικά σε Crystal meth. Επιπλέον, δύο άτομα δεν είχαν ταυτότητα. Τρία άτομα ήταν κάτω των είκοσι ετών, το νόμιμο όριο για να βρίσκονται μέσα σε κατάστημα ποτών στην Ταϊλάνδη.

Η αστυνομία συνέλαβε τα άτομα που είχαν παραβιάσει το νόμο και αναγνώρισε τον ιδιοκτήτη της μετασκευασμένης επιχείρησης και τους κατηγόρησε για Άνοιγμα ακινήτου χωρίς άδεια, άνοιγμα πέραν της νόμιμης ώρας, επιτρεπόμενη κατανάλωση αλκοόλ σε ανηλίκους, επιτρεπόμενη κατανάλωση αλκοόλ πέραν της νόμιμης προθεσμίας, εισαγωγή ναρκωτικών σε εγκατάσταση, μη κατοχή άδειας διασκέδασης, ποτών ή επιχείρησης και διανομής οινοπνεύματος χωρίς άδεια του Υπουργείου Αλκοόλ. Ο ιδιοκτήτης συνελήφθη και αναμένεται να βρεθεί αντιμέτωπος με σημαντικό χρόνο στο δικαστικό σύστημα.

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/