Η κεντρική σήραγγα Πατάγια θα κλείσει για να εγκατασταθεί η πεζογέφυρα από τις 2 Σεπτεμβρίου έως τις 7 Σεπτεμβρίου

Οι αρχές στην Πατάγια ανακοίνωσαν μια σειρά από κλείσιμο της οδικής σήραγγας της κεντρικής περιοχής στην οδό Sukhumvit στις αρχές Σεπτεμβρίου. 
Μια πεζογέφυρα – με ανελκυστήρα – εγκαθίσταται, ανέφερε το We Love Pattaya.
Από την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου στις 8 π.μ. έως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 6 Σεπτεμβρίου η σήραγγα θα είναι κλειστή προς την κατεύθυνση του Sattahip.
Τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου από τις 8 π.μ. έως τις 4 μ.μ. θα είναι επίσης κλειστό προς την κατεύθυνση Chonburi.
Την Πέμπτη 6 από τις 8:10 έως τις XNUMX:XNUMX θα γίνουν εγκαταστάσεις της γέφυρας.
Την ίδια μέρα από τις 10:7 έως τα μεσάνυχτα το τμήμα του δρόμου από κάτω από τη γέφυρα στροφής Route XNUMX έως το τέλος του Soi Siam Country Club θα είναι κλειστό.
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/