Τραγικό τροχαίο στην κορυφή του Soi 16 στα 100 KM+, ο οδηγός επιζεί με ελαφρά τραύματα από θαύμα

Πατάγια-

Στις 2:00 π.μ. της Παρασκευής, 17 Αυγούστου 2018, ένα Black Chevy Coupe με αριθμό κυκλοφορίας 9805 συνετρίβη σε μια στροφή κοντά στο Soi 16 στο Banglamung, γκρεμίζοντας το αυτοκίνητο.

Μάρτυρας η κυρία Pornthip Sae Taw, 58 ετών, της οποίας το σπίτι βρίσκεται απέναντι, άκουσε τη συντριβή ενώ έβλεπε τηλεόραση. Δήλωσε στον Τύπο ότι αυτή η επικίνδυνη γωνιά, που έχει πολλά σημάδια που λένε να επιβραδύνει την ταχύτητά σου στην προσέγγιση, έχει συχνά μεγάλα ατυχήματα, πολλά θανατηφόρα, στα χρόνια που ζει εδώ. Κάλεσε τις υπηρεσίες διάσωσης μόλις βγήκε έξω και είδε την έκταση της συντριβής. Έμεινε έκπληκτη όταν είδε τον οδηγό να βγαίνει από το όχημα, ζαλισμένη αλλά με ελαφρά τραύματα στο χέρι της.

Η αστυνομία και τα σωστικά συνεργεία εμφανίστηκαν και μετέφεραν τη γυναίκα, την 37χρονη Thana Charnkit από το Nakhon Ratchisima στο νοσοκομείο. Οι διασώστες δήλωσαν ότι είναι σε ασφαλή και σταθερή κατάσταση.

Η αστυνομία λέει ότι θα διερευνήσει το περιστατικό και θα εξετάσει τα ναρκωτικά ή το ποτό ως πιθανή αιτία του δυστυχήματος. Η ταχύτητα του αυτοκινήτου ήταν κολλημένη σε πάνω από 100 χιλιόμετρα την ώρα στο ταμπλό, οπότε η ταχύτητα ήταν προφανώς ένας παράγοντας. Η επίμαχη στροφή, που είναι αρκετά απότομη, υποδηλώνει 20 KM την ώρα ή λιγότερο.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/