Συνελήφθη άστεγος αφού εισέβαλε σε κατάστημα, έκλεψε τρόφιμα, τηλέφωνα και πιστωτικές κάρτες

Πατάγια-

Στις 3:00 π.μ. της Πέμπτης, 16 Αυγούστου 2018, ένας μεθυσμένος άστεγος εισέβαλε σε ένα κατάστημα με κροτίδες ρυζιού και τροφίμων που βρισκόταν στην οδό Soi 10. Δεν περίμενε, προς μεγάλη του έκπληξη, ότι η ιδιοκτήτρια και η οικογένειά της κοιμόντουσαν στον επάνω όροφο καθώς ζούσαν από πάνω το μαγαζί.

Η ιδιοκτήτρια, η 60χρονη Anna Constant, ξύπνησε από το κλάμα και τον θόρυβο του μωρού της στον κάτω όροφο. Ο γιος της κατέβηκε κάτω όπου βρήκε τον άστεγο που είχε χτυπήσει τα ράφια με τα τρόφιμα και σκόνταψε. Ο άστεγος, ο οποίος δεν έχει στοιχεία ταυτότητας και η αστυνομία δεν έχει ακόμη ταυτοποιήσει, αλλά φαίνεται να είναι σαραντάχρονος υπήκοος Ταϊλάνδης, αντιμετωπίστηκε από τον γιο και κρατήθηκε μέχρι να φτάσει η αστυνομία.

Ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι δεν είχε κάνει τίποτα και περιπλανήθηκε τυχαία, αλλά στο πρόσωπό του βρέθηκαν πολλά κινητά τηλέφωνα που είχαν μείνει να φορτίζουν στον κάτω όροφο, αρκετές πιστωτικές κάρτες και μετρητά από το μητρώο και πολλά τενεκεδάκια με φαγητό από το κατάστημα.

Ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Σόι 9 για επεξεργασία.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/