Ο φερόμενος εγκέφαλος σε διπλές δολοφονίες στο βουνό του Βούδα Ο κύριος Fat συνελήφθη στην Καμπότζη, εν αναμονή της έκδοσης στην Ταϊλάνδη

Η ιδιοκτήτρια του μπαρ του Πουκέτ Panya "Sia Auan Bangla" Yingdang, καταζητούμενη για τη δολοφονία μιας πρώην βασίλισσας ομορφιάς και του συντρόφου της στο Chon Buri τον περασμένο μήνα, συνελήφθη στην Καμπότζη.

Αναμένεται η έκδοσή του την Παρασκευή 17 Αυγούστου.

Οι οικογένειες των θυμάτων, δακρυσμένες από ανακούφιση στο άκουσμα της σύλληψης του Panya, προέτρεψαν τις αρχές να επιβάλουν τη δικαιοσύνη.

Αυτό σήμαινε ότι συνελήφθησαν όλοι όσοι θεωρούνταν ότι συμμετείχαν στη δολοφονία της Paweena Namuangrak, 29 ετών, στις 20 Ιουλίου και της φίλης της Anantachai Jaritrum, 21 ετών, στο φως της ημέρας στο Khao Chi Chan «Βούνα του Βούδα» της συνοικίας Sattahip.

Η αστυνομία της Καμπότζης επέτρεψε στους ομολόγους της της Ταϊλάνδης να συμμετάσχουν στην ανάκριση, δήλωσε την Πέμπτη ο αναπληρωτής αρχηγός της εθνικής αστυνομίας στρατηγός Chalermkiat Srivorakan.

Η έκδοση του Panya ήταν σε εξέλιξη, είπε.

Μια πηγή είπε ότι το γραφείο του γενικού επιθεωρητή της αστυνομίας, στρατηγού Suchat Theerasawat, έστειλε μια ομάδα για να περάσει τα σύνορα την Τετάρτη και μια αστυνομική διάσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο κεντρικό γραφείο της Βασιλικής Αστυνομίας της Ταϊλάνδης στην Μπανγκόκ την Παρασκευή.

Η μητέρα της Paweena, Wanpen Namuangrak είπε ότι δεν θα συγχωρούσε την Panya.

«Η οικογένειά μας έχει τραυματιστεί πέρα ​​από τη συγχώρεση από τη δράση της Sia Auan», είπε. «Ελπίζω ότι οι αρχές του άσκησαν δίωξη, οδηγώντας σε θανατική ποινή. Πιστεύω ότι το πνεύμα της κόρης μου είναι ήσυχο και θέλει το δικαστικό σώμα να επιβάλει τη μέγιστη τιμωρία».

Επαινώντας την αστυνομία για την ταχεία δράση της, η μητέρα του Anantachai Jomsri Chompoopeun είπε ότι δεν ήθελε εκδίκηση, αλλά πίστευε ότι θα τιμωρηθεί τόσο αυστηρά όσο είχε κάνει στον γιο της.

Η Jomsri είπε ότι ήθελε η Sia Auan να απολογηθεί.

Οι άλλοι πέντε συλληφθέντες ήταν ένας φερόμενος ως δράστης Narong Warintharawet, 22 ετών, η Krissana Sisuk, 22, η οποία φέρεται να νοίκιασε το σπίτι όπου σχεδιάστηκε η δολοφονία και φέρεται να οδήγησε την Panya για να παράσχει προστασία, ο Jeerasak Unaiban, 34 ετών, ο οποίος είχε ουρά το νοικιασμένο αυτοκίνητο των θυμάτων. και παρείχε πληροφορίες στον φερόμενο δολοφόνο, τον φερόμενο ως παρατηρητή Sayan Sisuk, 43 ετών, και τον Kiattisak Surangsaengoonmee, 35, που φέρεται να οδήγησαν το pickup απόδρασης.

Η Paweena, μια πρώην βασίλισσα ομορφιάς εφήβων σε επίπεδο περιοχής από το Kalasin, πέθανε ακαριαία αφού πυροβολήθηκε τέσσερις φορές από τον Narong, ενώ ο Anantachai υπέκυψε σε τρία τραύματα από πυροβολισμό που υποτίθεται ότι ήταν από τον Panya.

Το ζευγάρι ήταν στο Khao Chi Chan γύρω στις 5:29 στις XNUMX Ιουλίου για να τιμήσει τα γενέθλια της Paweena.

Η αστυνομία πιστεύει ότι οι δολοφονίες μπορεί να οφείλονται στη ζήλια του Panya αφού η Paweena μετακόμισε από το Πουκέτ στο Nakhon Pathom με τον Anantachai για δουλειά.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΤο Έθνος
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/