Thai Disco Το μπαρ της δεκαετίας του '90 έγινε έφοδος από την αστυνομία, ανακαλύφθηκαν πολλά αδικήματα

Πατάγια-

Στις 3:00 π.μ. της Τετάρτης, 15 Αυγούστου 2018, η αστυνομία της Pattaya σε συνδυασμό με αξιωματούχους της περιοχής Banglamung εισέβαλαν στη ντίσκο που ονομάζεται 90's Bar, η οποία παραδόξως δεν έπαιζε μουσική της δεκαετίας του '90, που βρισκόταν στο Soi Bongkot, αφού ανήσυχοι ντόπιοι ανέφεραν σταθερό δυνατό θόρυβο. το νόμιμο ωράριο λειτουργίας.

Οι αστυνομικοί σοκαρίστηκαν όταν ανακάλυψαν ότι, παρά τη νόμιμη άδεια κλεισίματος στις 2:00 π.μ., η ντίσκο ήταν ακόμα ανοιχτή και γεμάτη με νέους από την Ταϊλάνδη, οι περισσότεροι έπιναν αλκοολούχα ποτά πέρα ​​από τη νόμιμη ώρα πώλησης των 2:00 π.μ.

Οι αστυνομικοί αποφάσισαν να ελέγξουν τους θαμώνες και το προσωπικό για ναρκωτικά και ανακάλυψαν ότι 4 άνδρες και μία γυναίκα βρέθηκαν θετικοί σε κρυσταλλική μεθυλομεθανίωση. Επιπλέον, ένας προστάτης δεν είχε καθόλου δελτίο ταυτότητας και αρκετοί ήταν κάτω των 9 ετών. Τα άτομα αυτά συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Σόι XNUMX για επεξεργασία.

Τελικά, αξιωματικοί πήγαν να ελέγξουν τις άδειες της εγκατάστασης και το σοκ και το δέος τους συνεχίστηκε. Η ντίσκο δεν είχε άδεια για να ανοίξει μετά τις 2:00 π.μ., δεν είχε άδεια πώλησης οινοπνευματωδών ποτών μετά τις 2:00 π.μ., και επιπλέον δεν είχε καμία νόμιμη άδεια για να ανοίξει. Ο διευθυντής του χώρου συνελήφθη και προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα της Σόης 9 για νομικές διαδικασίες. Δεν είναι γνωστό εάν ο χώρος θα προταθεί για μακροπρόθεσμο κλείσιμο ή προσωρινό κλείσιμο.

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/